Kuva: AOP

'Se tulee olemaan maaginen' - Phoebe Dynevor kommentoi uutta Bridgerton-tuotantokautta

03.06.2021 12:45 - Senja Rapila

Uutta Bridgerton-tuotantokautta alettiin kuvaamaan maaliskuun lopussa. Tuleva tuotantokausi keskittyy perheen vanhimman veljen elämään.

Netflixin alkuperäissarja Bridgertonista tuli välittömästi sen julkaisemisen jälkeen yksi suoratoistopalvelun puhutuimmista ja katsotuimmista sarjoista. Se ylitti jopa ennätyksiä ensimmäisen kuukauden aikana, kun siitä tuli virallisesti kaikkien aikojen katsotuin sarja Netflixissä.

Sarjan keskeisimpää hahmoa näyttelevä Phoebe Dynevor, 26, on nyt tuoreessa haastattelussa paljastanut yksityiskohtia Bridgerton-sarjan toisesta tuotantokaudesta. Sarjan toista tuotantokautta alettiin kuvaamaan jo maaliskuun lopussa. Sitä ennen paljastettiin, että sarjassa hurmannut Regé-Jean Page, 31, ei aio jatkaa sarjan parissa tulevalla tuotantokaudella.

Toinen tuotantokausi keskittyy nimittäin Daphnen veljen Anthonyn rakkauskuvioihin ja rakkauden etsimiseen. Anthonyä näyttelee sarjassa Jonathan Bailey, 33. Hänen rakastettuaan tuotantokaudella tulee näyttelemään muun muassa Sex Education -sarjasta tuttu Simone Ashley, 26.

- Ne fanit, jotka ovat lukeneet kirjat, tietävät jokaisen kauden keskittyvän eri sisaruksen elämään. Se voi kuitenkin olla hieman... ei nyt shokki, mutta yllättävää faneille, jotka rakastavat Daphnen ja Simonin tarinaa. Uskon rehellisesti, että ohjelman ilo on juurikin siinä, että pääsee näkemään kuinka eri hahmojen rakkaustarinat etenevät, Dynevor kertoo haastattelussa.

Suosikkisarjalle on varmistettu myös kolmas ja neljäs tuotantokausi. Nämä tuotantokaudet tulevat keskittymään nuorempien Bridgerton-veljesten, Benedictin sekä Colinin, elämään.

- Uskon, että jokainen tuotantokausi tulee olemaan erilainen ja maaginen omalla tavallaan.

Vaikka Pagea ei nähdä Simonin roolissa enää tulevalla tuotantokaudella, Dynevor antoi pienen paljastuksen oman hahmonsa juonenkäänteistä tulevalla tuotantokaudella.

- Uskon, että Simoniin viitataan tuotantokaudella paljon. Uskon, että näemme heidän vauvansa. Keskitymme sitten vain enemmän Daphnen perhesuhteisiin Bridgerton-perheessä.

Lue myös: Bridgerton-tähden uusi poikaystävä rakastui näyttelijään kohuttuja seksikohtauksia katsoessaan

Lue myös: Bridgertonin spin-off sai vihreää valoa - huippusuosittu sarja laajenee merkittävästi

Lue myös: Kim Kardashianilla ja Bridgerton-sarjalla yllättävä yhteys - nainen sekosi saadessaan tietää

Lähde: The Wrap

Kilpailut

Uusimmat