Kuva: AOP

Tom Feltonin ja Emma Watsonin romanssista on liikkunut huhuja jo pitkään - nyt tähti itse kommentoi

06.06.2021 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kaksikko tähditti yhdessä Harry Potter -elokuvasarjaa.

Harry Potter -tähtien Tom Feltonin, 33, ja Emma Watsonin, 31, ympärillä on pyörinyt romanssihuhuja jo vuosikausia. Esimerkiksi kaksikon kollega Rupert Grint, 32, kertoi marraskuussa 2019, että Watsonilla ja Feltonilla oli selvästi kipinää elokuvasarjan kuvauksien aikana

- Heidän välillään oli aina jotain. Sanoisinko, että sellainen pieni kipinä, Grint paljasti Entertainment Tonight -julkaisulle.

Nyt Feltonilta itseltään kysyttiin sitä, mitä Emma Watson hänelle merkitsee. Felton oli antanut hieman kryptisemmän vastauksen.

- Me olemme jotain, jos se antaa yhtään selkeyttä. Olemme olleet todella läheisiä jo kauan. Minä jumaloin häntä, Felton kehui Entertainment Tonight -lehdelle.

Felton ei puhunut asiasta sen enempää eikä selittänyt, mitä "jotain" tarkoittaa, mutta uskoo, että romanssihuhut johtuvat Harry Potter -elokuvien hahmoista.

- Luulen, että se on enemmän Rohkelikko ja Luihuinen -juttu kuin Tomin ja Emman juttu. Ihmiset rakastavat sitä ajatusta, että viholliset elokuvassa rakastuisivat oikeassa elämässä.

Lopuksi Felton vielä ylisti Watsonia.

- Emma teki uskomattoman hienoa työtä ja hän oli kuvauksissa aina nuorin tyttö. Saat minut hieman kyyneliin, mutta Emmalla on ollut uskomaton vaikutus koko maailmaan.

Felton näytteli Draco Malfoyta, joka opiskeli Luihuisten tuvassa. Watson taas Hermione Grangeria, joka oli Rohkelikko.

Lue myös: Tom Felton ja Emma Watson poseeraavat nostalgisessa kuvassa, fanit sekosivat: "En kestä!"

Lue myös: Harry Potter -kulisseissa kipinöi - "Heidän välillään oli aina jotain"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat