Kuva: Mikko Räsänen

Ero opetti Niko Saariselle paljon, paljastaa musertavat faktat: "Salaa toivoin, että se hetki koittaa"

05.06.2021 00:15 - Senja Rapila

34-vuotias tosi-tv-tähti ja mediapersoona myöntää, että intohimo työtä kohtaan meni parisuhteen edelle.

Mediapersoona Niko Saarinen, 34, on kertonut Nikotellen-podcastinsa tuoreessa jaksossa eronneensa. Humoristisesta luonteestaan tunnettu Saarinen käsittelee Ero-nimisessä jaksossa rakkauselämänsä haasteita ja syitä, jotka johtivat parisuhteen päättymiseen. 

Henkilökohtaisen aiheen vuoksi Niko kertoo joutuneensa kirjoittamaan lähes koko jakson puhtaaksi paperille, kirjeeksi, sillä ensimmäisellä yrityksellä nauhoittaa podcast-jakso itku ja täytesanat veivät voiton.

Saarinen tapasi miesystävänsä loppiaisen tienoilla. Hän paljasti hieman sen jälkeen julkisuudessa seurustelevansa. Podcastissa kerrotaan rehellisesti, että parisuhdetta varjosti julkisuudesta tunnetun Nikon intohimoinen suhtautuminen työelämään: hiljalleen aikaa oli vain vähemmän ja vähemmän kumppanille ja lopulta työ söi parisuhteen. 

- Lopulta ihastuin ja rakastuin enemmän siihen tunteeseen, että olen parisuhteessa. Ja unohdin, että sen taustalla on oikeasti henkilö, jolle ei voi aina puhua niin kuin haluaa eikä se varmana kestä aina ihan kaikkea. Ja jonain päivänä se mitta tulee täyteen, eikä puolikas Niko riitä. Ja se päivä koitti, Saarinen kertoo.

Hän jatkaa lisäämällä, että rakasti kumppaniaan paljon.

- En vain tässä hetkessä ja ajassa osannut näyttää sitä tarpeeksi.

Aikaraja rakkaudelle

Niko paljastaa myös herkässä ja henkilökohtaisessa jaksossaan, että oli laittanut itselleen ja parisuhteelle aikarajan: mikäli rakkaus ei virkoa kesään mennessä, ei sitä ole tarkoitettu.

- Halusin ehkä vain alitajuisesti laittaa itselleni sellaisen etapin, että jos sitten ei toimi, niin sitten me ei vain kuuluta toisillemme, hän kertoo.

- Siksi tämä ei oikein koskaan tullut yllätyksenä, koska salaa toivoin, että se hetki koittaa, jolloin me erotaan, ja että se tapahtuisi niin, ettei minun tarvitsisi sanoa sitä ääneen. Ei siksi etten olisi tykännyt, rakastanut tai välittänyt, vaan koska olin lukossa.

Hän pyytää myös entiseltä kumppaniltaan anteeksi itkien.

- Anteeksi, että olin paikalla, mutta en koskaan rakas läsnä. Huomaan nyt, että elämässäni tapahtui niin siistejä juttuja ja hän oli tietenkin yksi niistä hienoimmista. Olin kokoajan paikalla, mutta en kertaakaan tämän kuuden kuukauden aikana läsnä. En ollut elämäni siisteimmällä matkalla ikinä mukana, tai olin mukana, mutta en läsnä.

Miksi työ oli rakkautta tärkeämpää? Millaiset työtilanteet tulivat Saarisen parisuhteen edelle? Kuuntele Nikotellen-podcastin koko Ero-jakso Podplayssä.

Lue myös: Niko Saarinen kommentoi kohulausettaan podcastissa: "Minusta se ei ollut edes hauska"

Lue myös: Niko Saarisen sukulaiset eivät katso häntä tv:stä - taustalla yksinkertainen syy

Lue myös: Niko Saarinen ei halua enää provosoida tietoisesti: 'Nykyään on ihan okei, jos en herätä tunteita'

Kilpailut

Uusimmat