Kuva: AOP

Meghanin ja prinssi Harryn tytär syntyi - nimessä kaunis viittaus sukuun

07.06.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kyseessä on Harryn ja Marklen toinen lapsi.

Prinssi Harryn, 36, ja hänen puolisonsa Meghan Marklen, 39, perhe täydentyi perjantaina, kun pieni tyttölapsi saapui maailmaan. Uutinen syntymästä kerrottiin julkisuuteen vasta kaksi päivää myöhemmin, eilen sunnuntaina. Tietojen mukaan sekä lapsi että äiti voivat hyvin.

Pienokaisen tulevaa nimeä ehdittiin arvuutella innokkaasti. Alkuvuodesta kerroimme, kuinka spekulaatioiden mukaan nimellä saatetaan hyvinkin tehdä kunniaa sekä kuningatar Elisabetille että edesmenneelle prinssi Philipille. Philipillä oli nimittäin tapana kutsua puolisoaan lempinimellä Lilibet. Tuota nimeä ei hänen lisäkseen muut käyttäneet. Nimi juontaa juurensa Elisabetin lapsuuteen. Tuolloin hän ei osannut lausua koko nimeään oikein, joten se juurtui Lilibet muotoon. 

Tässä onkin syy, miksi monet ovat vakuuttuneita siitä, että Harry ja Meghan valitsevat nimestä version Lily omalle tyttärelleen. Veikkauksissa vahvana on myös nimi Diana, joka tekisi kunniaa Harryn edesmenneelle äidille. 

Edellä mainitut veikkaukset osuivat hämmästyttävän hyvin oikeaan. Pienokaisen koko nimi kuuluu nimittäin: Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor.

Nimellä tehtiin siis kunniaa kaikkiaan kolmelle läheiselle ihmiselle. 

Pariskunta ilmoitti raskaudesta helmikuussa. Meghan ja Harry avioituivat vuonna 2018. Tällä hetkellä he asuvat Yhdysvalloissa.

Lue myös: Prinssi Harry pelkää vaimonsa menettämistä: 'Mietin, että joudunko kasvattamaan lapsemme yksin'

Lue myös: Prinssi Harry teki hauskan paljastuksen hänen ja Meghanin suhteen alusta: 'Olimme kuin emme tuntisi'

Lähde: Cosmopolitan

Uusimmat