Kuva: AOP

"Kukaan ei tee tätä" - Netflix-hitiksi noussut fantasiasarja sai vuosia sitten täystyrmäyksen

08.06.2021 16:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sweet Tooth on muun muassa Yhdysvalloissa Netflixin katselluin ohjelma tällä hetkellä.

Kerroimme hiljattain Netflixin julkaisemasta uudesta fantasiasarjasta Sweet Tooth, joka sai ensi-iltansa suoratoistopalvelussa 4. kesäkuuta. 

Sarja perustuu kanadalaisen kirjailijan Jeff Lemisen samannimiseen sarjakuvaan. Tarinassa seurataan 9-vuotiasta Gus-poikaa, joka asuu maailmassa, jossa omituinen luonnonkatastrofi on saanut aikaan erikoisia ihmis-eläinhybridejä. Gus itse on puoliksi ihminen, puoliksi kauris.

Sarja otettiin heti julkaisunsa jälkeen hyvin vastaan. Se on noussut monissa maissa katsotuimpien sarjojen listalle ja loistaa ykkösenä muun muassa Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Suomen listalla sarja on sijalla kaksi.

Vaikka sarjasta tuli hitti, ei sen potentiaaliin vielä muutama vuosi sitten uskottu. Sarjan tuottaja Jeremy Platt, 41, julkaisi omalla Twitter-tilillään kaksi kuvaa sisältävän julkaisun, jossa nähdään pätkä hänen saamastaan hylkäyssähköpostista sekä kuvakaappaus Yhdysvaltain Netlixin suosituimmista sisällöistä tällä hetkellä.

"Kukaan ei tule ostamaan peurapojasta kertovaa tarinaa ja on varma, ettei sitä kukaan myöskään tee," lukee vuonna 2017 lähetetyssä sähköpostissa.

Tviitin näet alta. Jos se ei näy, pääset katsomaan sen myös täältä.

Sarja on siis löytänyt yleisönsä ja kaiken lisäksi se on vakuuttanut myös kriitikot. Kriitikoilta kiitosta saavat muun muassa tarinankerronta, synkkyys sekä näyttelijäsuoritukset. 

Sarjan trailerin pääset katsomaan alta.

Lue myös: Fantasia kiinnostaa suomalaisia - suosikkisarjat nousivat Netflixin katsotuimmiksi

Lue myös: Netflixin uusi kauhusarja sijoittuu Islantiin - hehkutettu traileri saa aikaan kylmiä väreitä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat