Kuva: All Over Press

Kohun keskelle joutunut Armie Hammer kirjautui hoitolaitokseen - työstää huume-, seksi- ja alkoholiongelmaansa

09.06.2021 12:45 - Senja Rapila

34-vuotias näyttelijä muistetaan muun muassa elokuvasta Call Me By Your Name.

Uutisoimme tammikuussa näyttelijä Armie Hammerin, 34, joutuneen kannibalismikohun keskelle. Entisen tyttöystävän mukaan Hammerilla on väkivaltaisia raiskaus- ja kannibalismifantasioita. Näistä todisteena lähti leviämään puhelimen kuvakaappauksia sosiaalisessa mediassa.

Pian kohun jälkeen Hammer alkoi menettämään työprojekteja. Maaliskuun lopulla hän sai jälleen lähtöpassit The Million Dollar Spy -elokuvasta ja viimeisimpinä syytöksinä maaliskuussa esitettiin, että Hammer olisi raiskannut naisen huhtikuussa 2017. Syytöksiä esittänyt nainen on kommentoinut tapahtunutta julkisesti.

Nyt on kerrottu julkisuuteen, että Hammer on hakeutunut hoitolaitokseen henkilökohtaisten ongelmiensa takia. Lähipiiristä kerrotaan lehdistölle, että Hammer on ollut jo viikon ajan työstänyt hoitolaitoksessa huume-, seksi- ja alkoholiongelmaansa. Lähteiden mukaan Hammerin entinen vaimo on ollut näyttelijän tukena.

Armie Hammer erosi pitkästä avioliitostaan viime vuonna. Hän meni 23-vuotiaana naimisiin Elizabeth Chambersin, 37, kanssa ja parilla on kaksi yhteistä lasta. He ilmoittivat erosta sopuisasti sosiaalisessa mediassa.

Armie Hammer ex-vaimonsa kanssa. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Travis Barkerin eksä laukoi taas tylyn mielipiteensä Kim Kardashianista: Poistettu kommentti leviää

Lue myös: Scott Disick julkaisi vähäpukeisen kuvan 19-vuotiaasta tyttöystävästään - some älähti

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat