Kuva: AOP

Näyttelijä Armie Hammer joutui kannibalismikohun keskelle - ex-tyttöystävä paljastaa oudot puheet

18.01.2021 19:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Entisen kumppanin mukaan Hammerilla oli kannibalistisia fantasioita. Aihe nousi esille, kun anonyymi nainen julkaisi huolestuttavia yksityisviestejä, joiden hän väittää olevan peräisin näyttelijältä.

Näyttelijätähti Armie Hammer, 34, on joutunut kohun keskelle, kun häneltä peräisin oleviksi väitetyt yksityisviestit ovat lähteneet leviämään netissä. Viesteissä Hammeriksi väitetty mies kuvailee väkivaltaisia raiskaus- ja kannibalismifantasioitaan, kirjoittaa muun muassa Popcrush. Kuvakaappausten perusteella viestit on lähetetty Hammerin viralliselta Instagram-tililtä. Viestit on vuodettu yksityiseltä, anonyymiltä Instagram-tililtä eikä vuotajan henkilöllisyys ole tiedossa.

Nyt myös miehen entinen tyttöystävä Courtney Vucekovich on kertonut, että Hammerilla oli kannibalismiin viittaavia fantasioita.

- Hän sanoi haluavansa murtaa kylkiluuni, grillata ja syödä sen, Vucekovich kertoo Page Six -julkaisulle.

Nainen kertoo pitäneensä tätä outona, mutta ei juuri antanut kommentille painoarvoa. Tämä ei kuitenkaan jäänyt yhteen kommenttiin.

- Hän sanoi, että ”haluan ottaa palan sinusta”. Jos minulla oli pieni haava kädessäni, hän tykkäsi imeä tai nuolla sitä. Hän pitää ajatuksesta ihosta hampaidensa välissä, Vucekovich sanoo.

Courtney Vucekovich sanoo, että Hammer oli suhteen halussa hurmaava, mutta manipuloiva. Naisen mukaan suhteessa oli henkistä ja fyysistä väkivaltaa ja paljon synkkiä elementtejä. Hänen mukaansa Hammer käytti huumeita ja joi runsaasti alkoholia.

Jättäytyi roolista pois

Kohuviestien tultua julki Armie Hammer jättäytyi pois miespääroolista tulevassa Shotgun Wedding -elokuvassa, jossa miehen oli määrä näytellä yhdessä Jennifer Lopezin kanssa. Hammer on tullut tunnetuksi muun muassa Call Me By Your Name - ja The Social Network -elokuvista.

Hammer on kiistänyt hänestä esitetyt väitteet ja kuitannut ne ”hevonpaskaksi” ja ”ilkeäksi hyökkäykseksi” häntä vastaan. Hän perustelee elokuvaroolista jättäytymistä sillä, ettei tässä tilanteessa voisi jättää lapsiaan lähteäkseen kuvaamaan elokuvaa neljäksi kuukaudeksi toiseen maahan. Armie Hammer erosi vaimostaan ja kahden lapsensa äidistä Elizabeth Chambersista viime vuoden heinäkuussa.

Daily Mailin mukaan Hammerin entisistä tyttöystävistä myös Jessica Ciencin Henriquez on väittänyt uskovansa, että julki tulleet viestit ovat aitoja. 

Lue myös: Näyttelijä Armie Hammer erosi kymmenen vuoden avioliitostaan - meni naimisiin vain 23-vuotiaana

Lähteet: Popcrush, Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat