Kuva: All Over Press

Ex-aviomies ei hyväksy Olivia Wilden, 37, ja Harry Stylesin, 27, suhdetta: 'Hän on vihainen'

09.06.2021 22:45 - Senja Rapila

Näyttelijä Jason Sudeikis, 45, on lähipiirin mukaan harmistunut ex-vaimonsa uudesta suhteesta.

Näyttelijäpariskunta Olivia Wilde, 37, ja Jason Sudeikis, 45, ilmoittivat julkisesti erostaan viime vuoden marraskuussa. Miltei heti eroilmoituksen jälkeen Wilde alkoi avoimesti deittailemaan laulaja Harry Stylesiä, 27.

Lähipiiri on nyt kertonut ulkomaismedioille, ettei Wilden entinen aviomies ole erityisen tyytyväinen eksänsä uuteen suhteeseen. 

- Hänen sydämensä on edelleen särkynyt. He menevät päästä päähän edelleen ja Jason on todella pois tolaltaan. Rehellisesti sanottuna myös hieman vihainen, lähipiiristä kerrotaan Page Six -julkaisullle.

Olivia Wilde ja Jason Sudeikis erosivat viime vuoden syksyllä seitsemän vuoden yhdessäolon jälkeen. (kuva: All Over Press)

Tammikuussa lähipiiri paljasti medioille, että Wilden ja Stylesin suhteen ensikipinä oli syttynyt lokakuussa Don't Worry Darling -elokuvan kuvauksissa. Kertoman mukaan Sudeikis sai tietää tuolloin orastavasta suhteesta ja otti asian puheeksi vaimonsa kanssa. 

- Kun Jason sai tietää Harrystä, hän vaati keskustella asiasta. Sitten Olivia sanoi haluavansa erota. Silloin erouutinen tuli julki, lähipiiristä kerrotaan.

Virallinen eroilmoitus tuli julki marraskuussa.

- Olivialla ja Jasonilla oli ongelmia, kuten millä tahansa muulla pariskunnalla, mutta Jason rakastaa Oliviaa. Hän todella ihailee häntä ja se tekeekin tästä niin surullista. Hän on aina ollut sitoutunut siihen, että saa perhe-elämän toimimaan.

Wildella ja Sudeikisilla on kaksi yhteistä lasta: Otis, 7, ja Daisy, 4. Ex-pariskunta jakaa lasten huoltajuuden ja tällä hetkellä lapset vuorottelevat viikkoja vanhemmillaan.

Lue myös: Ben Affleck poistui surullisena Jennifer Lopezin luota - monille tuli mieleen tunnettu meemi

Lue myös: Elizabeth Hurleyn mallipojan Damianin, 19, passikuvat herättävät kateutta somessa

Lue myös: Kohun keskelle joutunut Armie Hammer kirjautui hoitolaitokseen - työstää huume-, seksi- ja alkoholiongelmaansa

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat