Kuva: AOP

Billie Eilishin uusi poikaystävä kohun keskellä - syytetään rasistisista ja homofobisista päivityksistä

16.06.2021 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Laulajatähden kerrotaan seurustelevan näyttelijä Matthew Vorcen, 29, kanssa.

Billie Eilishin, 19, kerrotaan seurustelevan näyttelijä Matthew Vorcen, 29, kanssa. Kaksikko on muun muassa nähty yhdessä Disneylandissa. Nyt Vorce on ajautunut kohun keskelle, sillä hänen kirjoittamikseen väitetyt loukkaavat somepostaukset ovat lähteneet leviämään kuvakaappauksina netissä.

Matthew Vorce ja Billie Eilish kuvattiin yhdessä jo huhtikuussa. (kuva: AOP)

Esimerkiksi Twitterissä levitetään kuvakaappauksia Facebook-päivityksistä ja -kommenteista, jotka ovat Matthew Vorcen nimissä. Jotkut väitetyistä päivityksistä ovat noin kymmenen vuoden takaisia. Päivityksissä käytetään homofobista ja rasistista kieltä. Lisäksi yhdessä päivityksessä kuvaillaan Adelea ”brittiläiseksi Miss Piggyksi”. Kohun nostaneita päivityksiä pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Päivitysten todenperäisyyttä ei ole pystytty varmistamaan, eikä Vorce ole ottanut niihin julkisesti kantaa. Billie Eilishin väitetään tykänneen Instagramissa päivityksestä, jossa eräs hänen faninsa syyttää muita faneja perättömien asioiden levittämisestä ja kuvailee tällaisia faneja typeriksi.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Billie Eilish ei ole juuri puhunut seurustelukuvioistaan julkisuudessa. Hän raotti yksityisyyttään viime vuonna ilmestyneessä Apple TV+ -dokumentissaan The World’s a Little Blurry, jossa useammassa kohtauksessa nähtiin Q-nimellä esitelty poikaystävä. Seurantadokumentin kuvausten aikana pariskunta päätyi eroon, ja Eilish kuvaili tämän johtuneen esimerkiksi siitä, ettei Q kyennyt rakastamaan edes itseään. Aiheesta pääset lukemaan lisää tästä artikkelista.

Billie Eilish julkaisee toisen albuminsa Happier Than Ever 30. heinäkuuta.

Lue myös: Billie Eilish reagoi ennätykselliseen kuvapäivitykseensä: "En enää halua julkaista mitään"

Lue myös: Billie Eilish teki paljastuksen uuden hiusvärinsä takaa - kiitos uudesta lookista kuuluu fanille

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat