Kuva: AOP

Billie Eilish reagoi ennätykselliseen kuvapäivitykseensä: "En enää halua julkaista mitään"

12.05.2021 19:45 - Iiro Myllymäki

Billie Eilish myöntää, että suuri huomio voi tuntua pelottavalta.

Billie Eilishin, 19, muodonmuutos on puhuttanut viime aikoina runsaasti. Nainen yllätti ensin värjäämällä mustavihreät hiuksensa vaaleiksi, ja myöhemmin keskustelua herättivät naisen sensuellit kuvat Britannian Vogue-lehdessä. Eilishin Instagram-seuraajat ottivat molemmat muutokset innolla vastaan, ja Eilish rikkoikin kuvillaan Instagram-ennätyksiä.

Billie Eilish julkaisi Voguen kansikuvan 2. toukokuuta Instagram-tilillään. Kyseinen kuva rikkoi ennätyksen, sillä siitä tuli nopeimmin miljoona tykkäystä kerännyt Instagram-kuva. Tällä hetkellä kuvalla on yli 16,5 miljoonaa tykkäystä. Kuvan pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Eilish on nyt kertonut The Late Show with Stephen Colbert -ohjelmassa, miten hän reagoi ennätyksen rikkomiseen. Stephen Colbert kysyi naiselta, innostuuko hän edelleen tuollaisesta suuresta huomiosta.

- Innostun kyllä. Enemmän se kuitenkin tekee sen, etten halua enää ikinä julkaista mitään. Minusta tuntuu, että halusin päivittää enemmän, kun niin monia ihmisiä ei kiinnostanut. On pelottavaa, kun useampia ihmisiä kiinnostaa nyt, Eilish sanoo.

Eilish myöntää, että mennyt viikko on ollut hänelle ”hullu ja surrealistinen”. Koko haastattelun pääset katsomaan alta.

Billie Eilish on kertonut, millainen prosessi hiusten värjääminen oli. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä artikkelista.

Lue myös: Billie Eilish ampuu alas pahansuovan otsikon korsettikuvistaan - sai kritiikkiä tyylimuutoksesta

Lue myös: 3 miljoonaa tykkäystä 46 minuutissa - Billie Eilishin tuorein selfie todellakin sai somen sekaisin

Lähde: Yahoo

Kilpailut

Uusimmat