Kuva: AOP

Courtney Love syytti muusikko Trent Reznoria lasten hyväksikäytöstä - esittää nyt pahoittelunsa

16.06.2021 21:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Courtney Love väitti, että Nine Inch Nails -muusikko olisi käyttänyt lukuisia tyttöjä seksuaalisesti hyväkseen.

Hole-yhtyeestä tunnettu muusikko Courtney Love, 56, esitti hiljattaisessa Instagram-päivityksessään vakavia syytöksi Nine Inch Nails -muusikko Trent Reznoria, 56, kohtaan. Love syytti sittemmin poistamassaan päivityksessä Reznoria alaikäisten tyttöjen järjestelmällisestä hyväksikäytöstä. Nainen kirjoitti todistaneensa tällaista käytöstä itse.

”En ole koskaan nähnyt niin paljon systemaattista lasten, nuorimmillaan 12-vuotiaiden tyttöjen, hyväksikäyttöä kuin Reznorin ja hänen ryhmänsä toimesta. Me kaikki Holen jäsenet todistimme sitä”, Love kirjoitti.

Courtney Love ilmeisesti viittaa vuoden 1994 kiertueeseen, jolla hänen Hole-yhtyeensä toimi Nine Inch Nailsin lämmittelijänä.

Trent Reznor (kuva: AOP)

Nyt Love on pahoitellut kyseistä päivitystään. Nainen kirjoittaa Instagramin tarinat-osiossa olevansa pahoillaan loukkaamiensa ihmisten puolesta.

”Minun täytyy pyytää anteeksi vähän aikaa sitten tekemääni päivitystä. Se oli epäasiallista ja väärin. Riippumatta siitä, miltä minusta tuntuu, sanojeni takana on oikeita ihmisiä ja minun täytyy oppia olemaan vastuullisempi sanojeni kanssa. Olen aidosti pahoillani loukkaamiani ihmisiä kohtaan. Toimin jatkossa paremmin”, Love kirjoittaa.

Trent Reznor ei ole kommentoinut syytöksiä.

Lue myös: Courtney Love tyrmää ystävästään Pamela Andersonista tehtävän tv-sarjan: "Hävytöntä"

Lue myös: Kurt Cobainin leski Courtney Love oli kuolla syksyllä - laihtui pahimmillaan 44-kiloiseksi

Lähde: NME

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat