Kuva: AOP

Paris Jackson on yrittänyt riistää henkensä useita kertoja: "Olen kiitollinen siitä, etten onnistunut"

17.06.2021 17:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Edesmenneen Michael Jacksonin 23-vuotias tytär puhuu rehellisesti kokemastaan tuoreessa haastattelussa.

Vuosien varrella internetiin on vuotanut huhuja Michael Jacksonin tyttären Paris Jacksonin, 23, itsemurhayrityksistä. Useimmiten mediat eivät kuitenkaan ole saaneet niistä enempää tietoa, vaan huhut on lakaistu pian maton alle esimerkiksi lähipiirin toimesta. 

Muun muassa vuonna 2019 uutisoimme, kuinka läheiset ystävät ovat väittäneet silloin somessa levinnyttä uutista Jacksonin itsemurhayrityksestä "vahingoksi". He kertoivat medioille, että Jackson viilsi itseään vahingossa saksilla, eikä ole itsetuhoinen.

Nyt tuoreessa Red Table Talk -haastattelussa Paris Jackson on itse kertonut rehellisesti yrittäneensä itsemurhaa useita kertoja.

- Monet katuvat sitä heti, jos yrittävät itsemurhaa. Tarkoitan viime hetken katumusta. On ollut kertoja, kun minä olen tuntenut niin, mutta myös kertoja, jolloin en ole tuntenut. Silloin olen vain ollut pettynyt siitä, ettei yritys onnistunut, Jackson kertoo haastattelussa.

- Voin kertoa näin useita vuosia myöhemmin, että olen hyvin kiitollinen siitä, etten onnistunut. Asiat ovat menneet parempaan suuntaan.

Kerroimme myös aiemmin, kuinka samaisessa haastattelussa Jackson kertoi kokemastaan paparazzien piinasta ja siitä, kuinka se jätti jälkeensä erilaisia traumoja. Voit lukea aiheesta lisää täältä.

Lue myös: Paris Jackson, 20, pelkää, että kohudokumentti isästään tuhoaa hänen uransa

Lue myös: Paris Jackson ja Cara Delevingne jälleen suhdehuhujen keskellä - somessa innostuttiin

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat