Kuva: All Over Press

Näyttelijäkonkaria yritettiin suostutella Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvaan - kieltäytyi kolmesti

19.06.2021 18:15 - Senja Rapila

Hittielokuvan ohjaaja David Frankel kertoo, että elokuvayhtiö 20th Century Fox olisi halunnut Rachel McAdamsin rooliin, joka lopulta meni Anne Hathawaylle.

Tuoreessa haastattelussa on paljastettu Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvan elokuvayhtiön alkuperäinen haave saada Rachel McAdams, 42, Andy Sachsin rooliin. Yrityksistä huolimatta Mean Girls ja The Notebook -elokuvista tuttu McAdams ei suostunut ottamaan roolia vastaan.

- Aloimme jo neuvottelemaan Annien kanssa elokuvadiilistä, mutta elokuvayhtiö ei innostunut siitä. Tarjosimme sen jälkeen roolia Rachel McAdamsille kolme kertaa. Elokuvayhtiö oli päättänyt, että he halusivat juuri hänet. Hän oli kuitenkin päättäväinen sen suhteen, ettei halunnut ottaa roolia vastaan, ohjaaja David Frankel kertoo tuoreessa haastattelussa.

Muita kyseiseen rooliin ehdolla olleita näyttelijöitä olivat Scarlett Johansson, Natalie Portman, Kate Hudson sekä Kirsten Dunst.

Lopulta kyseisen roolin sai kuin saikin itselleen Anne Hathaway. Hän on paljastanut aiemmin, että oli yhdeksäs ehdokas kyseiseen rooliin. Hathaway teki kaikkensa sen eteen, että sai roolin suosikkielokuvasta: hän soitteli elokuvastudioon ja vieraili tuotantotiimin luona yrittäen vakuuttaa heidät siitä, että on juuri oikea valinta Andy Sachsin rooliin.

Kertoman mukaan suurta pääroolia elokuvassa näyttelevä Meryl Streep, 71, suostutteli lopulta elokuvayhtiö 20th Century Foxin ottamaan Hathawayn rooliin. 

- Brokeback Mountain oli juuri tulossa ensi-iltaan. Anniella oli hieno, pieni rooli siinä. Meryl katsoi sen kohtauksen elokuvasta, tapasi Hathawayn ja soitti Tom Rothmanille Foxille sanoakseen: "Tämä tyttö on mahtava ja uskon, että työskentelemme hyvin yhdessä".

Lue myös: Näyttelijä Anne Hathaway paljasti: Yksi merkittävimmistä rooleista meinasi jäädä saamatta

Lue myös: Meryl Streepin kylmäävä käytös rakastetun leffan kuvauksissa vaati veronsa: "Se oli kamalaa"

Lue myös: Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvasta tekeillä musikaali - tuotannossa mukana Elton John

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat