Kuva: AOP

Kendall Jenner paljastaa, miksi pitää parisuhteensa yksityisenä - on seurustellut yli vuoden ajan

22.06.2021 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kendall Jenner sanoo, että on saanut varoittavaa esimerkkiä vanhemmilta siskoiltaan hyvin julkisista suhteista.

Malli Kendall Jenner, 25, on seurustellut yli vuoden ajan koripalloilija Devin Bookerin, 24, kanssa, mutta pari on pitänyt suhteestaan matalaa profiilia julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa. Nyt Jenner on paljastanut, miten on päätynyt tällaiseen ratkaisuun.

Kendall Jenner puhui aiheesta Keeping up with the Kardashians -ohjelman erikoisjaksossa, joka esitettiin tosi-tv-sarjan päättymisen jälkeen. Nainen sanoi, että hänelle on toiminut parhaiten se, ettei hän tuo poikaystäviään esille kyseisessä ohjelmassa. Aiemmin sarjan tuotannosta paljastettiin, että Jenner on vaatinut, että hänen rakkauselämänsä pidetään poissa ohjelmasta.

Devin Booker (kuva: AOP)

Jenner sanoo, että on saanut varoittavaa esimerkkiä vanhemmilta siskoiltaan, jotka ovat tuoneet parisuhteensa ja eronsa julkiseen myllerrykseen ohjelmassa.

- Ei millään pahalla vanhemmille siskoilleni, mutta Kylie [Jenner, Kendallin nuorempi sisko, toim. huom.] ja erityisesti minä olemme katsoneet, miten siskomme käyvät läpi avioliittoja, parisuhteita ja eroja ja tekevät sen hyvin julkisesti, Jenner sanoo.

Nainen kertoo, että on ollut hänen henkilökohtainen mieltymyksensä pitää rakkauselämä melko yksityisenä jo hyvin nuoresta lähtien.

- Mielestäni se tekee elämäni helpommaksi ja suhteemme paremmaksi. Mielestäni se on yksityisasia, eikä kenenkään ulkopuolisen tarvitse tuomita sitä tai tietää siitä, Jenner toteaa.

Kendall Jenner on päivittänyt muutamia yhteiskuvia poikaystävänsä Devin Bookerin kanssa Instagramin tarinoihin.

Lue myös: Rakkauselämästään vaitonainen Kendall Jenner on seurustellut jo vuoden ajan - lähipiiri paljastaa faktat suhteesta

Lue myös: Miljoonia tykkäyksiä mutta vain muutama kommentti - Kendall Jennerin uudet päivitykset hämmentävät

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat