Kuva: All Over Press

Rakkauselämästään vaitonainen Kendall Jenner on seurustellut jo vuoden ajan - lähipiiri paljastaa faktat suhteesta

17.06.2021 13:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Kendall Jenner ja Devin Booker ovat lähipiirin mukaan hyvin onnellisia. Suhdetta kuvaillaan tasaiseksi ja draamavapaaksi.

Malli Kendall Jenner, 25, on deittaillut koripalloilija Devin Bookerin, 24, kanssa jo yli vuoden ajan kaikessa hiljaisuudessa. Molemmat pitävät matalaa profiilia seurustelun suhteen erityisesti somessa, mutta yhteiskuvia parista näkee satunnaisesti sosiaalisen median katoavissa Tarinat-osioissa. 

Lähipiiristä on kerrottu E! Online -sivustolle, että Jenner on todella onnellinen tämänhetkisen poikaystävänsä kanssa. Lähteen mukaan pari on "hulluna toisiinsa".

- Kendall tuntee olonsa turvalliseksi ja itsevarmaksi heidän suhteessaan. Hän ei odottanut tätä, mutta siitä on tullut kaikista tervein ja paras parisuhde, jossa hän on koskaan ollut. Hänestä tuntuu siltä, että tämä on erilaista ja vakavampaa kuin mikään muu juttu aiemmin, Jennerin lähipiiristä kerrotaan.

Tiettävästi suuri syy sille, ettei suhdetta ole tuotu enempää julkisuuteen, voi johtaa Jennerin poikaystävästä.

- Devin on hiljainen, eikä ole kiinnostunut valokeilasta tai julkkiksen asemasta. Kendall kunnioittaa tätä hänessä ja viehättyy myös siitä piirteestä. He ovat hyvin samanlaisia. He ovat varma pari, jolla ei ole draamaa. 

Perhe ottanut avosylin vastaan

Lähteen mukaan myös Kardashianien perhe on ottanut Bookerin hyvin vastaan.

- Perhe rakastaa häntä ja tietää, kuinka hyviä he ovat toisilleen. He rakastavat viettää aikaa Devinin kanssa ja ovat toivottaneet hänet avosylin tervetulleeksi. Heistä on ihana nähdä Kendall niin onnellisena sellaisen ihmisen kanssa, joka tuo hänen parhaat puolensa esille. Kaikki ovat innoissaan siitä, että hän on niin hyvässä parisuhteessa.

Kerroimme myös aiemmin, että Kardashianit-ohjelmaa kuvatessa Kendall Jennerillä oli yksi tarkka ehto, jota tuotantotiimi kunnioitti sarjan loppumiseen asti. Ehto liittyi hänen rakkauselämäänsä. Voit lukea aiheesta lisää täältä.

Lue myös: Kimin Playboy-kuvaukset, lyhyt vankilareissu: Muistatko Kardashianit-sarjan ikimuistoiset hetket?

Lue myös: Kardashianit murtuivat kyyneliin suosikkiohjelmassa - videolla huima määrä katselukertoja

Lue myös: Yksi Kardashianeista ei halunnut tosi-tv-sarjan päättyvän: "Muutos pelottaa"

Lue myös: Pettämiskohuja ja suuria tunteita - Kardashianit kohtaavat toisensa suosikkisarjan jälkipuinnissa

Lähde: E! Online

Uusimmat