Kuva: All Over Press

Sarah Paulson on American Horror Storyn vakiotähti - yksi tuotantokausi sai epäröimään

23.06.2021 08:15 - Senja Rapila

46-vuotias Sarah Paulson on nähty American Horror Story -sarjan miltei jokaisella kaudella, mutta yksi niistä olisi voinut jäädä hänen puolestaan välistä.

Näyttelijä Sarah Paulson, 46, on nähty hittisarja American Horror Storyn kaikilla tuotantokausilla, paitsi kahdeksannella. Ryan Murphyn luomassa kauhusarjassa on jo yhdeksän tuotantokautta ja viimeisin niistä julkaistaan tänä vuonna. Esimmäinen tuotantokausi Murder House nähtiin vuonna 2011.

Paulson on paljastanut tuoreessa haastattelussa, että olisi halunut jättää yhden tähdittämänsä tuotantokauden kokonaan välistä. Kyseessä on sarjan kuudes tuotantokausi, jonka teema ja nimi on Roanoke. Paulsonin tiedetään olevan yksi Murphyn muusista ja luovuuden lähteistä, joten hänen oli vaikea sanoa mielipidettään ääneen.

- Minua ei kiinnostanut se tuotantokausi lainkaan. Se oli ensimmäinen kerta kun toivoin, että voisin mennä Ryanin luokse ja pyytää, että hän antaisi minun jättää kauden välistä, Paulson paljastaa tuoreessa haastattelussa.

Juuri ennen Roanoke-projektin aloittamista Paulson nähtiin American Crime Story: The People v. O.J. Simpson -sarjassa. Kyseinen sarja on myös Murphyn käsialaa. Paulson sai suorituksestaan ensimmäisen Emmy-palkintonsa ja hän myöntää, että sen jälkeen näytteleminen AHS-sarjassa tuntui vaisulta.

Voit katsoa kauden trailerin alapuolelta.

Lue myös: Yksin Kotona -tähti näyttelee suositussa kauhusarjassa - ensimmäinen kuva julki

Lue myös: Lady Gaga halusi "seksualisoida" vastanäyttelijänsä ennen tv-kuvauksia: "Hän ratsasti minulla"

Lue myös: Netflixin uusi sci-fi-sarja kelpaa katsojille - nousi heti katsotuimpien joukkoon

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat