Kuva: AOP

Millaista on näytellä oman lapsen kanssa? Vin Diesel kyynelehti kuvaillessaan uutta Hurjapäät-leffaa

25.06.2021 13:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Vin Diesel liikuttui haastattelussaan kyyneliin kertoessaan pojastaan.

Näyttelijä Vin Diesel, 53, vieraili The Tonight Show-ohjelmassa kertomassa tulevasta Fast & Furious 9 -elokuvasta. Uudessa elokuvassa näyttelee myös hänen poikansa Vincent, 10. Kun ohjelman juontaja Jimmy Fallon, 46, mainitsee Dieselin pojan, näyttelijä joutuu pyyhkimään kyyneleitä.

Diesel kertoo ensiksi, että Vincentin roolittaminen ei ollut hänen ideansa, vaan ohjaaja Justin Linin, 49. Hän kuvailee millaista oli roolihahmonsa Dom Toretton näytteleminen uudessa elokuvassa ja miten emotionaalista oman pojan kanssa työskentely oli.

- Parhaiten muistan kotiin tulemisen sinä iltana. Kun näette elokuvan, se on aika syvällinen kohtaus, joten Dom on tummassa mielentilassa. Poikani katseli minua työskentelemässä koko päivän ja vasta kotona näin pilkahduksen hänen silmissään, kun hän vihdoin näki isänsä tulevan kotiin vietettyään Dom Toretton kanssa koko päivän, Diesel kertoo.

Fast & Furious 9 tulee Suomessa ensi-iltaan 30. kesäkuuta 2021. Sarjan ensimmäinen elokuva julkaistiin jo vuonna 2001 ja luvassa on yhdeksännen osan jälkeen vielä kaksi uutta elokuvaa, jotka jäävät sarjan viimeisiksi. 

Lue myös: Vin Dieselin pojalla huima palkka odotetussa uutuuselokuvassa

Lue myös: Miksi Vin Diesel ja Dwayne Johnson ajautuivat riitoihin? 'Kyse oli kovasta rakkaudesta'

Lue myös: Fast & Furious -elokuvia on tehty jo 20 vuotta - Vin Diesel paljastaa, miksi elokuvasarja päättyy

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat