Kuva: AOP

X Factor -kollega muistelee työskentelyään Britney Spearsin kanssa - "Hänellä oli kova lääkitys"

15.06.2021 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Louis Walsh tunsi sääliä Spearsia kohtaan, kun he hetken aikaa työskentelivät yhdessä vuonna 2012.

Britney Spears, 39, nähtiin tuomarina Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmassa vuonna 2012. Yksissä koekuvauksissa yksi naisen tuomarikollegoista oli musiikkimanageri Louis Walsh, 68, joka on nyt kertonut kokemuksestaan Spearsin kanssa työskentelemisestä.

Walsh kertoo Independentin haastattelussa, että istui Spearsin vieressä tuomarointitehtävissä kahden päivän ajan. Miehen mukaan muutaman koe-esiintymisen välein Spears alkoi lyyhistyä tuolissaan. Walsh sanoo, että kuvaukset jouduttiin keskeyttämään monesti, kun Spears vietiin sivummalle pois kuvauksista.

- Show keskeytettiin, ja hänet vietiin pois, koska hänellä oli niin kova lääkitys ja kaikenlaista. Tunsin sääliä häntä kohtaan, Walsh sanoo.

Louis Walsh (kuva: AOP)

- Siinä hän oli, maailman suurin poptähti. Hän istui siinä kyllä, muttei ollut paikalla henkisesti. Hänellä oli monia ongelmia, Walsh jatkaa.

Mieheltä myös kysyttiin haastattelussa, olisiko Spearsin pitänyt hänen mielestään olla ennemmin hoidossa kuin X Factor -tuomarina.

- Hän sai siitä miljoonia dollareita, joten miksi hitossa hän ei olisi ollut siellä? Walsh vastaa.

Britney Spearsilla oli tuohon aikaan kova työtahti. Hän oli palannut kiertueiden ja albumien tekemisen pariin pian saatuaan hyvin julkisen hermoromahduksen vuonna 2007. Spearsin hyvinvointi on ollut viime aikoina suuren mielenkiinnon kohteena. Helmikuussa julkaistiin New York Timesin tuottama Framing Britney Spears -dokumentti, jossa keskityttiin muun muassa holhousjärjestelyyn, jonka alaisuudessa Spears on ollut vuodesta 2008. Monet fanit ovat epäilleet, että Spearsin isä ja holhoojana toimiva Jamie Spears käyttää asemaansa väärin ja on esimerkiksi painostanut tytärtään tekemään töitä saavuttaakseen omaa taloudellista hyötyä. Dokumentin sisällöstä pääset lukemaan enemmän tästä artikkelista.

Lue myös: Britney Spears tyrmää kohudokumentin: "Tekopyhää"

Lue myös: Britney Spears värjäsi hiuksensa ja vertasi itseään Bella Thorneen - faneilta vahva mielipide

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat