Kuva: All Over Press

Britney Spearsin sisko rikkoi pitkän hiljaisuutensa ja kommentoi vihdoin holhoustilannetta

29.06.2021 12:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Britney Spearsin sisko Jamie Lynn Spears on vihdoin kommentoinut, mitä ajattelee siskonsa holhoustilanteesta.

Pop-tähti Britney Spearsin, 39, sisko Jamie Lynn Spears, 30, rikkoi hiljaisuuden siskonsa holhoustilanteeseen liittyen laulajan kerrottua aiemmin perheen kääntäneen hänelle selkänsä.

Muusikon sisko kertoi pysyneensä pitkään hiljaa, koska halusi antaa siskolleen tilan ja ajan sanoa kaiken tarvitsemansa, ennen kuin puhuu itse. 

- Minusta on äärimmäisen selvää, että siitä päivästä lähtien, kun synnyin, olen pelkästään rakastanut, ihaillut ja tukenut siskoani, Spears kertoi Instagram storyssaan.

Julkaisussaan Spears pyyhki kyyneleitä korostaessaan haluavansa siskolleen vain onnellisuutta. Hän kertoi myös olevansa ylpeä siskonsa rohkeudesta ja tukeneensa häntä aina.

- Jos holhoussuhteen päättäminen, Marsiin lentäminen, tai mitä ikinä hän haluaakaan tehdä ollakseen onnellinen, tuen sitä sataprosenttisesti, koska tuen ja rakastan siskoani niin kauan kun hän on onnellinen, Spears kertoi.

Pop-tähti on ollut isänsä holhouksen alaisena vuodesta 2008. Spears ei ole saanut itse päättää esimerkiksi taloudestaan tai lasten hankkimisesta. Kesäkuussa 2021 Spears kertoi, että haluaa holhoussuhteen päättyvän, jotta voi alkaa elää taas elämäänsä.

Lue myös: Ex-poikaystävä Justin Timberlake tukee Britney Spearsia holhouskiistassa

Lue myös: "Olen traumatisoitunut" - Britney Spears avautuu holhoussuhteestaan ensimmäistä kertaa julkisesti

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat