Kuva: AOP

Shawn Mendes pelästyi käytöstään riidellessään Camila Cabellon kanssa - "En halua olla sellainen"

29.06.2021 21:15 - Senja Rapila

22-vuotias laulaja myöntää, että hänen pelkonsa ja traumansa vaikuttavat parisuhteen dynamiikkaan.

Laulaja Shawn Mendes, 22, on tuoreessa podcast-haastattelussa puhunut rehellisesti riitautuneensa tyttöystävänsä Camila Cabellon, 24, kanssa eräänä päivänä niin, että jopa itsekin pelästyi omaa käytöstään.

- Korotin ääntäni ja hän sanoi, että ei pidä siitä kun korotan ääntäni. Aloin puolustamaan itseäni välittömästi, Mendes kertoo.

- Sanoin, etten ole korottanut ääntäni. Ja korotin ääntäni lisää. Tunsin, kuinka hän kutistui ja minä kasvoin. Mietin, että tämä on kamalinta. Olen kauhuissani siitä, jos olen ilkeä. Pelkään olla paha. En halua olla sellainen.

Laulaja myöntää, että tilanteen jälkeen pariskunta kävi pitkän keskustelun yhdessä. He puhuivat muun muassa Mendesin peloista. Mendes kertoo, että joutuu työstämään pelkojaan ja traumojaan asian tiimoilta.

- En voi vältellä sitä faktaa, että sisälläni on pieni pala pimeyttä. Sen pimeyden päästäminen läsnäolevaksi on kamalaa.

Mendes ja Cabello kertoivat julkisesti seurustelevansa vuoden 2019 kesällä. Sitä ennen kaksikko oli vuosien ajan pelkkiä ystäviä. Mendes on paljastanut eräässä haastattelussa, että joutui keräämään rohkeutta vuosien ajan kertoakseen ystävälleen romanttisista tunteistaan. Tunteiden myöntämisen jälkeen romanssi roihahti äkkiä liekkeihin.

Lue myös: Radiojuontaja sai yllättävän soiton Shawn Mendesiltä iltamyöhällä - "Minulla oli erikoinen ilta..."

Lue myös: Taylor Swift julkaisi yllätysdueton, fanit raivostuivat - "Kukaan ei pyytänyt tätä"

Lue myös: Laulaja Shawn Mendesin julkaisema kuva sai faneilta ristiriitaisen vastaanoton - "Oksennan"

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat