Kuva: AOP

Dua Lipan keikasta syntyi pilkkaava meemi - tähti kommentoi: "En pystynyt antamaan parastani"

01.07.2021 15:15 - Ella Haura

Laulaja kertoo Vanity Fairin haastattelussa, että parin vuoden takaiset nettikansan irvailut jättivät häneen jäljen.

Laulaja Dua Lipa, 25, kommentoi tuoreessa Vanity Fair -julkaisun haastattelussa muutaman vuoden takaista tähden esiintymistä pilkkaavaa meemiä. Viraaliksi noussut Twitter-päivitys koski Lipan vuoden 2018 Brit Awards -keikkaa sarkastiseen sävyyn. Alkuperäinen päivitys on sittemmin poistettu, mutta se löytyy yhä Twitteristä kuvakaappauksena.

"Rakastan sitä, että hänellä ei ole lainkaan energiaa. Hyvä tyttö, et anna meille mitään!"

Pääset katsomaan julkaisun alta. Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nettikansan kommentit vaisusta live-esiintymisestä jättivät laulajaan jäljen, ja tähti kertoo nyt, että hänellä oli tuolloin liian monta rautaa tulessa.

- Minusta tuntui, että en pystynyt antamaan parastani ja ihmiset olivat minulle ilkeitä. Yritin tehdä liian monta asiaa samaan aikaan, Lipa kertoo haastattelussa.

Piikittely ei kuitenkaan lannistanut tähteä, vaan hän halusi entistä kovemmin vakiinnuttaa paikkansa musiikkimaailmassa. 

- Päätin, että teen ensin musiikkia ja sen jälkeen harjoittelen kovasti esiintymistä. Halusin, että keikoistani tulee upeita. Olin tullut lavoille jäädäkseni!

Lipan mukaan hän voi nykyään lisätä lavaesiintymiseensä uusia ulottuvuuksia ja haastaa itseään muun muassa asunvaihdoksella kesken keikan. Hän on myös saanut tunnustusta esiintymisistään muun muassa Grammy- ja American Music Awards -palkintogaaloissa.

Lipa on kehittynyt rutkasti esiintyjänä sitten vuoden 2018, jolloin hän nousi musiikkimaailman huipulle New Rules -hitillään. Pääset katsomaan samana vuonna järjestetyn Brit Awards -keikan alta. 

Jos julkaisu ei näy voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Dua Lipa julkaisi ennennäkemättömiä yhteiskuvia rakkaansa kanssa - katso söpöt otokset

Lue myös: Dua Lipa yhdistää ysärimuodin cowboy-tyyliin, fanit hullantuivat: "Tämä look iskee täysillä"

Lue myös: Dua Lipan Grammy-esitys kerää hehkutusta - videosta yksi maailman tämän hetken katsotuimmista

Lähde: Vanity Fair

Kilpailut

Uusimmat