Kuva: All Over Press

Näyttelijä Jude Law'n tytär Iris ajoi hiuksensa pois - "Se päivä muutti elämäni"

03.07.2021 09:15 - Senja Rapila

20-vuotias Iris Law inspiroitui uudesta elokuvaroolistaan.

Näyttelijä Jude Law'n, 48, tytär Iris Law, 20, on esitellyt uuden hiustyylinsä brittien Vogue-lehdessä. Hän on tehnyt rohkean muutoksen tyyliinsä, sillä hän on leikannut jopa takapuoleensa asti aiemmin ulottuneet hiuksensa nyt siiliksi.

Iris paljastaa Voguen haastattelussa, että radikaali tyylinmuutos sai inspiraation hänen elokuvaroolistaan tulevassa Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol -elokuvassa. Hän näyttelee elokuvassa Soo Catwomania, joka tunnetaan tunnuksenomaisista hiuksistaan.

Soo Catwoman. (kuva: All Over Press)

Kun Iris valittiin rooliin, oli hän jo valmistautunut hiusten leikkaamiseen.

- Kun peruukin käyttämisestä tuli mahdollisuus, olin melkein pettynyt siihen, ettei minun tarvinnut ajaa hiuksiani, Iris kertoo Voguelle.

Niinpä nuori tähti päätti lopulta ajaa hiuksensa pois, vaikka rooli ei sitä vaatinutkaan. Hän myöntää, että hiustyylin muutos muutti hänen elämänsä.

- Halusin tehdä jotain vapauttavaa. Se päivä, jolloin ajoin hiukseni pois, muutti elämäni. En ollut koskaan ennen tehnyt mitään sellaista, Iris kertoo.

Sen lisäksi, että Iris esitteli uuden tyylinsä Voguessa, paljasti hän asian myös TikTokissa. Voit katsoa Iriksen julkaiseman TikTokin alapuolelta.

Lue myös: Jude Law´n tytär ihastuttaa mainoskasvona - katso kuva 16-vuotiaasta kaunottaresta

Lue myös: Entinen Victoria´s Secret -malli julkaisi pysäyttävän videon: "Katsokaa miten isot nuo liivit olivat päälläni"

Lähde: Vogue

Kilpailut

Uusimmat