Kuva: Jami Ivanoff, AOP

Paula Vesala muistelee PMMP:n keikalla tapahtunutta tissivilautusta: 'Siitä tuli isot lööpit'

03.07.2021 20:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Paula Vesala nousi lavalle Iskelmä Festivaaleilla.

Paula Vesala, 39, nousi lavalle Himoksella järjestettävillä Iskelmä Festivaaleilla. Valovoimainen Vesala kertoo jännittäneensä keikkaa niin, ettei ruokakaan ole maistunut. 

- Eilen jo itkin ja sen verran on jännittänyt, ettei oikein ole tuo ruoka maistunut. Mutta nyt sain jäätelön. Jännitän niin hirveästi, että oksettaa ja pyörryttää. Mutta oli kyllä niin kivaa, Vesala kertoo Iskelmän Satu Kotosen haastattelussa keikan jälkeen. 

Haastattelussa Vesala kertoo olevansa henkeen ja vereen kesäihminen. Fiilikset tulevasta kesästä ovatkin hyvät, niin keikkojen kuin lomankin suhteen. 

- On sikakivat fiilikset tästä kesästä. Mennään vähän sillä mentaliteetilla, että katsotaan mitä tapahtuu. Viikko kerrallaan. 

- Rakastan kesää. Huomenna lähdetään pojan kanssa Nauvoon saaristoon. Pyöräillään ja tehdään kaikkea ihanaa. 

Vesalalla uraa on takana monien vuosien ajan. Niihin on mahtunut monenlaisia keikkoja, joista erityisesti yksi on jäänyt artistin mieleen. 

- Keikoilla on kosittu monta kertaa. On myös otettu yhteyttä etukäteen ja kysytty, että voinko esittää jonkun tietyn biisin, jonka aikana kosinnan olisi tarkoitus tapahtua, Vesala kertoo ja jatkaa:

- PMMP:n keikoilla kiersi sellainen pimppipumppu, jotka näytti aina tissit ja yhdellä keikalla pyydettiin heidät lavalle, missä he sitten näyttivät rintansa. Siitä tuli kauheat lööpit ja musta se oli vaan kivaa. Tissit on kivoja, Vesala nauraa. 

Vesala täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Tuleeko tästä myös vuosi, jona Vesala kirjoittaa elämäkertansa? 

- Todella moni on ottanut yhteyttä ja kysynyt, että voisinko tehdä elämäkerran. Olen sitä tässä miettinyt, että millainen se sitten olisi. Minusta on tuntunut pitkään siltä, että pitäisi vielä elää. Tuntuu, että tässä iässä ne olisi sellaisia puolivälin höpönlöpöjä. Ehkä joskus myöhemmin, sitten kun olen sellainen teräsmummo, Vesala naurahtaa. 

Alta pääset katsomaan havainnollistavan kuvan siitä, miltä tulevaisuuden elämäkerran mahdollinen kansikuva voisi näyttää. 

(kuva: Iskelmä/Satu Kotonen)

Lue myös: Paula Vesala otti kantaa tapahtumatyöntekijöiden ahdinkoon - "Kaikki meni hetkessä"

Lue myös: Vesala näki vierestä ystäviensä ahdingon ja halusi tehdä voitavansa - "Sydämeni särkyi"

Iskelmä, Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat