Kuva: All Over Press

Ben Affleck haluaisi esitellä lapsensa Jennifer Lopezille - ex-vaimo laittoi jarrut pohjaan

18.06.2021 23:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Jennifer Lopez ja Ben Affleck ovat edenneet uudessa suhteessaan vauhdilla.

2000-luvun alussa kaksi vuotta seurustelleet Ben Affleck, 48, sekä Jennifer Lopez, 51, alkoivat tapailemaan uudelleen tämän vuoden toukokuussa. Pari etenee ilmeisen vauhdilla uusintakierroksellaan, sillä In Touch -lehti on saanut tietoonsa, että Affleck haluaisi esitellä lapsensa rakastetulleen. Lopez esitteli omat lapsensa Emmen, 13, ja Maxin, 13, hiljattain Affleckille siskonsa syntymäpäiväjuhlissa.

Affleckilla on kolme lasta (Violet, Seraphina sekä Samuel) yhdessä ex-vaimonsa Jennifer Garnerin, 49, kanssa. Lehden saamien tietojen mukaan Garner ei kuitenkaan ole tykästynyt ajatukseen, vaan haluaisi odottaa entisen miehensä suhteen vakiintumista.

- Jen hyväksyy esittelyn sitten, kun hän uskoo Benin ja J.Lon suhteen kestävän ja huomaa, että lapset ovat sinut isänsä uuden suhteen kanssa, lähipiiristä paljastetaan lehdelle.

- He eivät ole samalla aaltopituudella kolmen lapsensa kasvatuksen suhteen. Vaikka Emme ja Max ovat tavanneet Benin ja ajatelleet hänen olevan mahtava, ei se tarkoita sitä, että Jen haluaisi tehdä samalla tavalla Violetin, Seraphinan ja Samuelin kanssa.

Affleck ja Garner tapasivat Pearl Harbor -elokuvan kuvauksissa vuonna 2000, mutta alkoivat seurustella vasta vuonna 2004 eli noin vuosi sen jälkeen, kun Affleck erosi Lopezista. Pari salasi suhteensa pitkään julkisuudelta. He olivat naimisissa vuosina 2005-2018.

Ben Affleck ja Jennifer Lopez tapasivat vuonna 2001. Heidän intohimoinen suhteensa kesti kaksi vuotta, jonka aikana suunniteltiin jo häitä. He kuitenkin erosivat vuonna 2003. (kuva: AOP)

Lue myös: Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin suhde lämpenee, lähipiiri paljastaa: "Hän on hulluna Beniin"

Lue myös: Jennifer Garner katsoi hittisarjan kaikki tuotantokaudet - itkuinen reaktio keräsi fanien sympatiat

Lue myös: Jennifer Garnerin tytär Violet Affleck, 13, on kuin ilmetty äitinsä - katso yhteiskuvat kaksikosta

Lue myös: Ben Affleck poistui surullisena Jennifer Lopezin luota - monille tuli mieleen tunnettu meemi

Lähde: In Touch

Kilpailut

Uusimmat