Kuva: AOP

Bridgerton-tähden uusi poikaystävä rakastui näyttelijään kohuttuja seksikohtauksia katsoessaan

28.04.2021 15:15 - Roy Kokkonen

Phoebe Dynevoria tapaileva Pete Davidson ihastui näyttelijään Bridgertonia katsoessaan. Davidsonin ystävä kertoo, että mies piti sarjan kohuttuja seksikohtauksia kuumina.

Viime viikkoina Bridgerton-tähti Phoebe Dynevor, 27, ja koomikko Pete Davidson, 27, ovat olleet otsikoissa orastavan romanssinsa vuoksi. Parin suhteesta huhuttiin jo maaliskuussa, mutta viime viikonloppuna otetut paparazzikuvat varmistivat parin deittailevan.

Davidsonin ystävä kertoo Mirrorille, että miehen ensikosketus nykyiseen tyttöystäväänsä tapahtui joulun alla, kun Bridgerton-sarja ponnahti suursuosioon ympäri maailmaa. 

– Pete rakasti Bridgertonia ja lumoutui Phoebesta. Me kaikki vitsailimme tuhmista kohtauksista ja tietenkin hän sanoi pitävänsä niitä kuumina. Hän ahmi jaksoja putkeen ja koki, että hänen kohtalonsa on tavata Phoebe.

Bridgertonin seksikohtaukset ovat herättäneet laajaa huomiota. Dynevorin ja hänen vastanäyttelijänsä Regé-Jean Pagen välistä kemiaa pidettiin niin aitona, että heillä spekuloitiin olevan suhde oikeassa elämässä. Tarkalla koreografialla toteutetut kohtaukset päätyivät jopa aikuisviihdesivustolle.

Huippusuositusta sarjasta tehdään myös toinen tuotantokausi.

Lue myös: Uuden Netflix-sarjan ylistetyt seksikohtaukset tehtiin pilkuntarkasti - "Teimme paljon töitä"

Lue myös: Suosikkisarjan tähdet järkyttyivät - seksikohtaukset päätyivät aikuisviihdesivustolle

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat