Kuva: All Over Press

Moderni perhe -tähti Sofia Vergaran koti joutui ilkivallan kohteeksi - kymmenien tuhansien eurojen vauriot

08.07.2021 11:15 - Senja Rapila

Sofia Vergaran ja Joe Manganiellon Los Angelesin kodin ulkopinta pilattiin spraymaalilla. Tekijä jäi kiinni verekseltään.

Näyttelijä Sofia Vergara, 48, on joutunut miehensä Joe Manganiellon, 44, kanssa vandalismin kohteeksi. TMZ-sivusto uutisoi, että näyttelijäparin Los Angelesin kotiin iski vandaali maanantai-aamuna, joka pilasi parisikunnan hiljattain maalatun talon oranssilla spraymaalilla.

TMZ kertoo, että vandaali uskoi olevansa Vergaran poika ja yritti tavoitella näyttelijää ensisijaisesti sosiaalisen median välityksellä. Kun se ei onnistunut, hän otti kovemmat keinot käyttöön. Sivuston mukaan tuntemattoman miehen väitteillä ei ole perusteita, sillä Vergaralla on vain yksi lapsi (Manolo, 29) edellisestä avioliitostaan.

Vahinkojen uskotaan pyörivän yli 84 000 euron kieppeillä. Poliisit pidättivät vandaalin välittömästi teon jälkeen, sillä hän myönsi tekonsa poliisin saapuessa paikalle. Ei ole vielä tiedossa mitkä syytteet odottavat miestä tämän teoista.

Sofia Vergara ja Joe Manganiello ostivat hulppean kartanon Los Angelesista viime vuonna. He maksoivat lukaalista yli 21 miljoonaa euroa. (kuva: All Over Press)

Olemme myös aiemmin kertoneet siitä, kuinka Vergara perheineen joutui vainoajan kohteeksi. ei ole kuitenkaan tiedossa onko vandalisoija sama henkilö kenestä on jo aiemmin kerrottu julkisuudessa.

Lue myös: Moderni perhe -tähtien jälleennäkeminen - katso harvinaiset yhteiskuvat

Lue myös: Sofia Vergaran pitsinen iltapuku kerää kehuja someväeltä - räväkkä kasvomaski kruunaa juhlalookin

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat