Kuva: All Over Press

Näyttelijä Danny Trejo muistelee, kuinka tapasi vankilassa Charles Mansonin: "Lipevä pikku tyyppi"

10.07.2021 08:15 - Senja Rapila

Ennen uraansa Hollywoodissa Trejo oli rikoksen polulla. Vuonna 1961 hän kohtasi vankilassa kulttijohtaja Charles Mansonin ja auttoi tätä, mutta ei vielä tiennyt, kenen selustaa hän turvasi.

Näyttelijä Danny Trejo, 77, muistelee kohtaamistaan kulttijohtaja Charles Mansonin kanssa uudessa elämäkertakirjassaan Trejo: My Life of Crime, Redemption, and Hollywood. Fox News kertoo, että Trejo kohtasi Mansonin joutuessaan vuonna 1961 Los Angelesin piirivankilaan.

- Kun odottelin kuljetustani Tracyn vankilaan, tapasin siellä rasvaisen, likaisen ja luisevan valkoisen pojan. Hän oli niin köyhä, ettei hänellä ollut edes vyötä. Sen sijaan hän käytti lankaa, että sai pidettyä housut jalassaan, Trejo kertoo kirjassaan.

Hän ei tuolloin tiennyt, että kyseessä oli rikoksistaan tuomittu kulttijohtaja, joka syyllistyi elämänsä aikana useisiin murhiin. Sääliä herättänyt mies pyysi Trejolta ja tämän jengiltä suojelusta vankilassa.

- Minusta tuntui pahalta hänen puolestaan.

Trejo paljastaa, että hän päätyi auttamaan Mansonia. He esimerkiksi turvasivat Mansonin selustan, jotta tämä pääsi käymään suihkussa. Trejon jengi antoi turvaa myös yöaikaan.

- Hän ei voinut nukkua sellissämme, mutta annoimme hänen nukkua sellimme ulkopuolella, jotta muut tiesivät meidän pitävän häntä silmällä.

Vuosia myöhemmin Trejo järkyttyi kuullessaan, että kyseinen mies tuomittiin yhdeksästä murhasta Hollywoodissa.

- Kun tapasin hänet ensimmäisen kerran, se oli ennen kaikkea tätä. Hän oli 150-senttinen, lipevä pikku tyyppi. Hän ei ollut kiusaaja, eikä kovanaama. Hän kuitenkin puhui kuin vankilakundi. 

Charles Mansonin pidätyskuva vuodelta 1968. (kuva: All Over Press)

Manson oli Kalifornian osavaltion piirivankilassa kuolemaansa asti. Hän anoi ehdonalaiseen pääsyä yhteensä 12 kertaa, mutta anomukset hylättiin. Manson kuoli 83-vuotiaana vuonna 2017.

Lue myös: Hääpari järkyttyi, kun Gordon Ramsay kuvausryhmineen pyyhälsi juhlapaikalle - "Se oli painajainen"

Lue myös: Moderni perhe -tähti Sofia Vergaran koti joutui ilkivallan kohteeksi - kymmenien tuhansien eurojen vauriot

Lue myös: Näyttelijä Kelly Ripan julkaisema perhekuva hämmensi fanit: Kiinnittivät huomion puuttuvaan jalkaan

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat