Kuva: AOP

Ed Sheeranin erikoinen, uusi tatuointi herätti huomiota - paljasti sen olevan omistettu tyttärelleen

10.07.2021 11:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Fanien huomio kiinnittyi muusikon uuteen tatuointiin, joka poikkesi aiempien kuvien tyylistä.

Muusikko Ed Sheeran, 30, julkaisi joitakin viikkoja sitten Instagram-tilillään kuvan, jossa vilahtaa hänen vasemman olkavartensa sisäsyrjällä oleva uusi tatuointi. Nyt Sheeran kommentoi huomiota herättäneen mustavalkoisen valaan taustoja. 

Sheeran kertoo The Sunin haastattelussa, että miekkavalas on kunnianosoitus hänen 10 kuukauden ikäiselle tyttärelleen Lyra Antarcticalle, joka sai nimensä Etelämantereen eli Antarktiksen mukaan. Kyseisiä valaita uiskentelee mannerta ympäröivissä merissä. Sheeranin vartaloa peittävät lukuisat värikkäät tatuoinnit, joita hän kommentoi samassa haastattelussa lisääkin.

- Olen kokonaan oudoimpien ja värikkäimpien tatuointien peitossa ja kukaan ei voi ymmärtää sitä, paitsi vaimoni. Kaikki sanovat, että näytän sulaneelta väriliidulta, tähti kuvailee.

Muusikolla kerrotaan olevan yli 60 tatuointia eri puolilla kehoaan.

- Rakastan niitä. Rakastan, että joka kerta, kun jotain sattumanvaraista tapahtuu, laitan sen vartalooni, Sheeran jatkaa. 

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Sheeran julkaisi uuden singlensä Bad Habits kesäkuussa 2021. Sitä ennen hän piti taukoa musiikin tekemisestä saatuaan esikoisensa vaimonsa Cherry Seabornin, 29, kanssa. 

Lue myös: Ed Sheeran kertoo tuoreesta isyydestään - paljastaa haaveilevansa perheenlisäyksestä

Lue myös: Ed Sheeranin kaksoisolento joutuu lainaamaan tähden henkivartijaa - katso huima yhdennäköisyys

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat