Kuva: AOP

Jason Derulo nimesi poikansa itsensä mukaan - kertoo nyt miksi

09.07.2021 20:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Derulon ja hänen kumppaninsa esikoinen syntyi toukokuussa.

Jason Derulo, 31, sai esikoislapsensa puolisonsa Jena Frumesin, 27, kanssa kuluvan vuoden toukokuussa. Pienokainen sai nimekseen Jason King Derulo isänsä mukaan. 

Tuoreessa haastattelussa Derulo kertoo, miksi nimesi poikansa itsensä mukaan. 

- Veljelläni ja siskollani on tyttölapsia. Tiesin siis, että tarvitsemme pojan, jotta sukumme nimi jatkuisi. Halusin, että nimeni jatkuu kokonaisuudessaan edelleen ja ajattelin myös, että se toisi meidät entistäkin lähemmän toisiamme, hän kertoo.

Derulon mukaan hän opettelee edelleen vanhemmuutta. Suurimmat haasteet hän on omien sanojensa mukaan kohdannut yöaikaan. 

- Joskus herään keskellä yötä ja vain mietin sitä, miten puolisoni oikein pystyy siihen. Jena on ollut todellinen supersankari kaikessa tässä. Olen hyvin, hyvin onnekas.

Derulon ja Frumesin esikoinen syntyi 8. toukokuuta. Pari on Derulon mukaan totuttanut lapsen isän tekemään musiikkiin jo tämän ollessa mahassa.

- Hän todellakin näyttää rakastavan musiikkia. Kun hän oli vielä kohdussa, hän alkoi potkia aina, kun soitimme hänelle musiikkia puhelimestani. Soitin hänelle joka aamu kappaleen, jonka olin tehnyt edellisenä iltana. 

- Nyt se on ainoa asia, joka rauhoittaa hänet. Hän alkaa huutaa, laitan musiikin päälle ja hän rauhoittuu, Derulo naurahtaa.

Lue myös: Jason Derulo löi Will Smithin hampaat rikki - hurja tilanne tallentui videolle

Lue myös: Cats-elokuva floppasi ja pahasti - näyttelijä odotti leffalta jotain ihan muuta

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat