Kuva: All Over Press

Megan Fox flirttaili somessa avoimesti malli Adriana Limalle: "Entä jos tarvitsen tyttöystävän..."

12.07.2021 17:15 - Senja Rapila

35-vuotias näyttelijä ei säästellyt flirtissään, kun hän vastasi Adriana Liman julkaisemaan Instagram-päivityseen.

Brasilialainen malli Adriana Lima, 40, on julkaissut Instagram-tilillään kuvaparin, jossa nähdään hänen selkeä yhdennäköisyytensä näyttelijä Megan Foxiin, 35. Malli on kommentoinut kuvaparin yhteyteen, että Fox saisi olla häneen yhteydessä tarvitessaan sijaisnäyttelijää.

"Jos tarvitset koskaan sijaisnäyttelijää elokuvissasi, laita viestiä. Ainoa pyyntöni on, että käytämme samaa meikkitaiteilijaa, Patrickia", Lima kirjoittaa julkaisemansa kuvaparin yhteydessä.

Fox tarttui salamana syöttiin. Vastaus oli kuitenkin flirttailevampi mitä ehkä olisi voinut odottaa. 

"Mutta entä jos tarvitsen tyttöystävän... voinko laittaa sen merkeissä myös viestiä sinulle? Patrick voi olla silti jotenkin mukana. Hän voi meikata meidät, kun vien sinut Nobuun", Fox vastasi flirttailevaan sävyyn.

Kommentti on saanut hetkessä yli 23 000 tykkäystä ja reippaasti kommentteja faneilta, jotka ovat äimistyneet avoimesta flirtistä. Kutsu ravintolaillallisesta oli kuitenkin selkeästi Liman mieleen, joten hän vastasi:

"Se on sitten sovittu. Nähdään tänä iltana Nobussa!" 

Megan Fox seurustelee tällä hetkellä muusikko Machine Gun Kellyn, 31, kanssa. Pari on kertonut avoimesti julkisuudessa rakkaudestaan. Viimeisimpänä Fox napautti tiukasti pariskunnan ikäerosta huomauttelevia ihmisiä, sillä heillä ei ole kuin neljän vuoden ikäero. Kelly on paljastanut myös, että Fox on saanut hänet uskomaan rakkauteen

Lue myös: Klassinen etämoka: Megan Foxin lapset varastivat huomion suorassa lähetyksessä

Lue myös: Megan Fox antoi muistutuksen seksuaalisesta suuntautumisestaan - fanit innostuivat Pride-kuvasta

Lue myös: Megan Fox ja Machine Gun Kelly ovat tämän hetken näyttävin julkkispari - 7 tyylikuvaa todistavat

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat