Kuva: AOP

Mitä mieltä Khloé Kardashian on eksiensä julkisesta kinastelusta? Lähipiiri paljastaa

13.07.2021 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sekä Tristan Thompson että Odom Lamar kommentoivat Kardashianin tuoretta bikinikuvaa.

Kerroimme hiljattain tapauksesta, joka sai someväen mielenkiinnon herämään sen jälkeen, kun Khloé Kardashian, 37, julkaisi Instagram-tilillään viettelevän bikinikuvan. Otos kirvoitti runsaasti kommentointia ja kommentoijien joukossa olivat myös naisen ex-kumppanit Lamar Odom sekä Tristan Thompson.

Ensimmäisenä kommentoimaan riensi Kardashianin entinen aviomies Lamar, joka kommentoi otosta lyhyesti ja ytimekkäästi: "Kuumis." Miehen kommentti kirvoitti Thompsonilta räikeän kuitin, jossa hän viittasi kovin sanoin miehen menneisyyteen. 

"Jumala toi sinut takaisin viime kerralla. Pelaa jos haluat. Tällä kertaa lopputulos saattaa olla eri."

Kommentillaan Thompson viittasi melko varmasti vuoden 2015 tapahtumiin. Tuolloin Odom oli lähes kuolla yliannostukseen. Hänet löydettiin tajuttomana bordellista Las Vegasissa. Hän vajosi koomaan, mutta hän selvisi lukuisista sydänkohtauksista, aivohalvauksista ja munuaisten vajaatoiminnasta huolimatta. 

Kardashian itse ei ole kommentoinut fiiliksiään miesten julkisesta sanavaihdosta, mutta lähipiirin mukaan hän pitää miesten käytöstä lapsellisena. 

- Khloén mukaan sekä Tristanin että Lamarin kommentit ovat todella lapsellisia. Hän ei pidä siitä, että miehet käyttäytyvät julkisesti noin. Tosin sai hän kommenteista myös naurut, lähipiiristä kerrotaan.

Thompsonin kommentin taustalla on lähipiirin mukaan miehen harras toive siitä, että pari palaisi vielä yhteen. 

- Hän yrittää epätoivoisesti voittaa Khloén sydämen. Hän haluaisi kovasti saada heidän suhteensa toimimaan. Khloé ei kuitenkaan ole enää kiinnostunut romanttisesta suhteesta hänen kanssaan, lähipiiri kertoo. 

 Parin suhde on ollut myrskyisä ja pari on päätynyt eroon useammankin kerran miehen pettämisen vuoksi. Kaksikolla on myös yhteinen lapsi nimeltä True, joka syntyi vuonna 2018.

Lue myös: Lähde paljastaa Khloé Kardashianin tunteet tuoreesta erosta: "Hän on todella pettynyt"

Lue myös: Khloé Kardashian julkaisi harvinaisen kuvan veljensä kanssa - katso

Lähde: E Online

Kilpailut

Uusimmat