Kuva: AOP

Sex/Life-sarjan suihkukohtaus hämmentää katsojia - katso millaisia reaktioita se saa aikaan

16.07.2021 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sarjasta tuli heti julkaisunsa jälkeen hyvin suositty myös Suomessa.

Netflixissä julkaistiin hiljattain seksiä tihkuva draamasarja Sex/Life, joka on saanut myös Suomessa innostuneen vastaanoton. K18-leiman saanut sarja kertoo perheenäidistä, joka ei saa mielestään entisen kumppaninsa kanssa vietettyjä kiihkeitä hetkiä. Pääosissa nähdään Sarah ShahiMike Vogel sekä Adam Demos.

Seksin määrässä ei ole sarjassa säästelty ja etenkin yksi yksi suihkukohtaus on noussut suureksi puheenaiheeksi. Kyseissä kohtauksessa Demos nähdään täysin alastomana ja kuviin päätynyt kookas penis on varastanut huomion.

Kyseinen kohtaus löytyy sarjan kolmannesta jaksosta. Tarkemmin sanottuna kohdasta 19.50. Se on saanut aikaan niin paljon hämmennystä ja puhetta, että ihmiset ovat alkaneet esittää sitä tuttavilleen ja kuvanneet samalla TikTok-videolla näiden reaktiota näkyyn.

Muutaman reaktiovideon pääset katsomaan alta.

Aiemmin on kerrottu, ettei Demon käyttänyt alastonkohtauksissa sijaisnäyttelijää.

- Se ei ole sijaisnäyttelijä. Ihmiset usein kysyvät, onko se aito vai tekopenis. Kuten Adam Demos asiasta sanoo, herrasmies ei koskaan kerro. Jätämme sen katsojan mielikuvituksen varaan, sarjan luoja Stacy Rukeyser totesi.

Demosin mukaan alastonkohtaukset eivät häntä haitanneet, sillä hän tiesi mitä oli luvassa.

- Alastonkohtaukset eivät haitanneet minua, koska ne olivat käsikirjoituksessa ja tiesin heti, mihin olen ryhtymässä, Demos on sanonut Entertainment Weeklylle.

Sarjan trailerin pääset katsomaan alta.

Lue myös: Seksiä tihkuva Netflix-sarja nousi Suomen katsotuimmaksi - päätähti kertoo seksikohtausten kuvaamisesta

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat