Kuva: All Over Press

Kiihkeän Sex/Life-sarjan tähdet rakastuivat tosielämässä: "Kun näin hänet ensi kertaa, olin myyty"

17.07.2021 13:15 - Senja Rapila

Kertoman perusteella 11 vuoden suhteestaan eronnut Sarah Shahi rakastui ensisilmäyksellä.

Netflixin seksikkään Sex/Life-sarjan kiihkeät kohtaukset ovat johtaneet oikean elämän romanssiin, sillä Sarah Shahi, 41, ja hänen vastanäyttelijänsä Adam Demos, 36, ovat rakastuneet. Kun kaksikko tapasi sarjan tiimoilta ensimmäisen kerran, palaset loksahtivat välittömästi paikalleen.

- Sanoin, että onpa siinä pitkä mies. Kun tapasin Adamin ensimmäisen kerran, olin aivan myyty. Tapasimme maskeeraustrailerissa ja meillä synkkasi heti. Meillä on täysin samanlainen musiikkimaku. Meillä on samat mieltymykset viskissä ja tequilassa. Olin haltioissani hänestä ja tiesin, että haluaisin enemmän, Shahi on kertonut People-lehdelle.

Ennen Demoksen tapaamista Shahi oli naimisissa Shameless-tähti Steve Howeyn, 44, kanssa 11 vuoden ajan. Shahi tapasi Howeyn Reba-sarjan kuvauksissa, jossa he rakastuivat. Pari meni naimisiin vuonna 2009 ja he saivat liittonsa aikana kolme yhteistä lasta. Pari ilmoitti avioerostaan kesäkuussa 2020. 

Shahi, hänen ex-aviomiehensä Steve Howey ja parin yhteinen poika edustivat punaisella matolla vuonna 2019. (kuva: All Over Press)

Sex/Life-sarjan kuvaukset pitivät alkaa keväällä 2020, mutta aloitusta lykättiin koronapandemian vuoksi. Kuvaukset alkoivat lopulta elokuussa 2020. Ensimmäisen yhteiskuvan Shahi julkaisi Demosin kanssa vuoden vaihteessa.

Ystävänpäivänä lempi leiskui jälleen Instagram-tilillä julkisesti, kun Shahi toivotti australialaiskomistukselle hyvää rakastavaisten päivää.  

Maaliskuussa Shahi julisti, että on löytänyt elämänsä rakkauden.

Toukokuun lopussa julkaistun päivityksen perusteella parin suhteen liekki on voimakas.

"En oikein tiedä, kuinka kahdella maailman eri puolilla asuvalla ihmisellä voi olla niin paljon yhteistä. Meidän oli tarkoitus tavata, meidän oli tarkoitus olla yhdessä. Tiedän, että tapasin sielunkumppanini. Olen löytänyt loppuelämäni. Tiedän, etten ole koskaan tuntenut oloani yhtä syvästi, kovasti ja villisti rakastetuksi. Olen niin kiitollinen hänestä. Tiedän, että olen rakastanut häntä tuhansissa elämissä ennen tätä", Shahi hehkuttaa.

Lue myös: Netflix-hittisarjan katsojat huomasivat epäilyttävän yksityiskohdan paljastavassa suihkukohtauksessa

Lue myös: Seksiä tihkuva Netflix-sarja nousi Suomen katsotuimmaksi - päätähti kertoo seksikohtausten kuvaamisesta

Lähteet: People, Perez Hilton

Kilpailut

Uusimmat