Kuva: All Over Press

Jojo Siwa muistelee näyttelijätähden esitystä, joka sai hänet pohtimaan seksuaalista suuntautumistaan

18.07.2021 11:15 - Senja Rapila

18-vuotias teinitähti paljastaa, että Jenna Dewanin esiintyminen Lip Sync Battle -kisassa oli yksi niistä hetkistä, jolloin hän alkoi ymmärtämään seksuaalisuuttaan.

Teinitähti Jojo Siwa, 18, tuli vuoden alussa kaapista ulos. Ei mennyt aikaakaan, kun hän esitteli tyttöystävänsä maailmalle. Nyt Siwa on kertonut tuoreessa haastattelussa Demi Lovatolle, että on viime aikoina yrittänyt muistella hetkiä, jotka ovat vaikuttaneet hänen seksuaalisen suuntautumisensa "heräämisessä".

Erityisesti yhdellä näyttelijällä on ollut suuri rooli Siwan itsetutkiskelumatkalla.

- Uskon tajunneeni ensimmäistä kertaa olevani homoseksuaali, kun katsoin Jenna Dewanin esitystä Lip Sync Battlessa. Uskon, että se oli ainakin yksi niistä hetkistä, Siwa paljastaa haastattelussa.

Jenna Dewan, 40, esitti lipsynkkaus-kisassa vuonna 2016 kohtauksen, joka on tuttu Magic Mike -elokuvasta näyttelijä Channing Tatumin, 41, esittämänä. Esityksen vetovoima iski Siwaan. Hän oli tuolloin 12-vuotias.

Voit katsoa Jenna Dewan-Tatumin esityksen alapuolelta.

Siwa mainitsee myös, että Lovaton Cool For The Summer -musiikkivideolla oli taustatanssija, joka oli herättänyt nuoren teinitähden erityisen kiinnostuksen. Musiikkivideo julkaistiin vuonna 2015.

Lovato paljastaa keskustelun ohessa Siwalle, että kyseinen kappale oli hänen oma tapansa paljastaa maailmalle biseksuaalisuus, ennen kuin Lovato tuli virallisesti kaapista ulos vuonna 2017.

Voit katsoa Demi Lovaton kappaleen musiikkivideon alapuolelta.

Lue myös: Kaapista ulos tullut JoJo Siwa paljastaa, että hänellä on tyttöystävä: 'Hän on täydellinen'

Lue myös: JoJo Siwa, 18, kuvasi elokuvaan suudelman miehen kanssa - taistelee nyt saadakseen kohtauksen pois

Lue myös: JoJo Siwa esitteli tyttöystävänsä herkässä kuvajulkaisussa: "Rakastan sinua päivä päivältä enemmän"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat