Kuva: AOP

JoJo Siwa esitteli tyttöystävänsä herkässä kuvajulkaisussa: "Rakastan sinua päivä päivältä enemmän"

09.02.2021 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Teinitähti kertoi seksuaalisesta suuntautumisestaan muun muassa Twitterissä.

Uutisoimme aiemmin siitä, kuinka teinitähti JoJo Siwa, 17, avautui hiljattain seksuaalisuudestaan ja kertoi, ettei ole valmis määrittelemään omaa suuntautumistaan tarkasti. Myöhemmin hän kertoi elävänsä etäsuhteessa tyttöystävänsä kanssa

JoJo Siwa kertoo The Tonight Show With Jimmy Fallon -ohjelman haastattelussa, että hänen tyttöystävänsä on ”mitä upein, täydellisin ja kaunein tyttöystävä koko maailmassa”. Siwa ei paljastanut tyttöystävänsä identiteettiä, mutta sanoi, että tämä on ollut hyvin kannustava Siwan kaapista ulostulon aikana. Hän myös paljasti, että he elävät kaukosuhteessa.

Nyt, vain hetki kyseisen haastattelun jälkeen, Siwa on esitellyt rakkaansa koko maailmalle. Hän julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvajulkaisun, jossa hänet nähdään lukuisissa kuvissa rakkaansa kanssa. Kyseessä on Kylie-niminen nuori nainen. 

"Vuoden ystävyyden jälkeen, tammikuun 8. vuonna 2021 sain vihdoin kutsua häntä tyttöystäväkseni. Siitä lähtien olen ollut onnellisempi kuin koskaan. Hän on rakastavin, kannustavin, iloisin, suojelevin ja kerta kaikkiaan kaunein ihminen tässä maailmassa. Ja minä saan kutsua häntä omakseni. Hyvää kuukausipäivää, rakkaani. Rakastan sinua päivä päivältä enemmän," Siwa kirjoitti jakamansa kuvajulkaisun yhteydessä. 

Päivitys on kerännyt suuren määrän tykkäyksiä sekä ilahtuneita kommentteja.

"Olen niin onnellinen teidän puolestanne."

"Ihanaa nähdä tällaista onnellisuutta."

"Itken onnesta."

Julkaisun ja kommentit pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Myös Kylie jakoi yhteiskuvia omalla Instagram-tilillään. 

"Rakastu parhaaseen ystävääsi. Se on paras tunne maailmassa. Olemme olleet lempi-ihmiseni kanssa nyt yhdessä kuukauden. Rakastan sinua"

Lue myös: Jojo Siwa teki "historiallisen" tempun jälleen - pyrkiikö eroon lapsitähden roolistaan?

Kilpailut

Uusimmat