Kuva: AOP

Britney Spears tilittää, miksi ei aio esiintyä enää - "Holhous on tappanut unelmani"

19.07.2021 17:15 - Roy Kokkonen

Spearsin ura on tauolla niin kauan kuin hän on isänsä holhottavana.

Laulaja Britney Spears, 39, sanoo, että ei aio esiintyä, ennen kuin hän on vapautunut isänsä holhouksesta. Spears julkaisi kovasanaisen päivityksen Instagramissa, jossa hän kertoo, että ei ole saanut läheisiltään kaipaamaansa tukea.

"En tule esiintymään missään lähiaikoina niin kauan kuin isäni päättää, mihin pukeudun, mitä sanon, teen tai ajattelen. Olen tehnyt niin viimeisen 13 vuoden ajan. Enkä aio peittää kasvojani raskaaseen meikkiin ja yrittää olla lavalla", Spears kirjoittaa.

Hän otti myös kantaa siskonsa Jamie Lynnin, 30, esitykseen Radio Disney Music Awardseissa vuonna 2017. Tuolloin Jamie Lynn esitti Britneyn kappaleita suorassa lähetyksessä.

"Enkä pidä siitä, että siskoni tuli palkintogaalaan esittämään minun kappaleitani remixattuna."

Spearsin mukaan hän ei ole saanut kaipaamaansa apua läheisiltään.

"Niin sanottu tukiverkkoni on satuttanut minua syvästi. Tämä holhous on tappanut unelmani. Ainoa mitä on jäljellä on toivo, ja toivo on ainoa asia tässä maailmassa, mitä on erittäin vaikea tappaa. Ja silti ihmiset yrittävät!"

Britneyn Jamie-isästä, 69, tehtiin tähden holhooja vuonna 2008, kun hän kärsi mielenterveysongelmista. Spears on yrittänyt purkaa holhousta jo pitkään, mutta viimeisimmässä oikeudenkäynnissä tuomari päätti, että holhousta on syytä jatkaa.

Asiaa on käsitelty julkisuudessa laajasti kuluvan vuoden aikana. Alkuvuodesta Spearsin elämästä julkaistiin useampi dokumentti. Laulaja kertoo, että ei ollut asiasta iloinen.

"En pitänyt siitä tavasta, jolla dokumentit nostivat esiin nöyryyttäviä hetkiä menneisyydestä. Olen päässyt niistä jo kauan aikaa sitten yli."

Voit lukea koko päivityksen alta tai täältä:

Lue myös: Britney Spears myöntää muokanneen kohukuvaansa, sanoo nyt suorat sanat: "Pussatkaa p*rsettäni!"

Lue myös: Britney Spears lainaa tuntemattomien puhelimia vältelläkseen valvontaa, paljastaa ex-manageri

Kilpailut

Uusimmat