Kuva: All Over Press

Britney Spears lainaa tuntemattomien puhelimia vältelläkseen valvontaa, paljastaa ex-manageri

06.07.2021 13:45 - Roy Kokkonen

Britney Spears hävisi oikeuskiistan holhouksen purkamisesta viime kuussa.

Britney Spearsin, 39, entinen manageri Sam Lutfi kertoo, että tiukan valvonnan alaisena elävä laulaja lainaa usein puhelimia vierailta ihmisiltä pitääksen yhteyttä ystäviinsä. 

Laulaja on yrittänyt vapautua isänsä holhouksesta, joka on jatkunut jo 13 vuoden ajan. Viime kuussa Los Angelesin oikeus eväsi Spearsin pyynnön vapautua holhouksen alta. Britneyn isä Jamie Spears, 68, määrättiin hänen holhoajakseen vuonna 2008 laulajan mielenterveysongelmien vuoksi.

New Yorkerin haastattelussa ex-manageri Lutfi kertoo, että Spears on pitänyt häneen yhteyttä, vaikka Spearsin isä on hankkinut hänelle lähestymiskiellon.

– Saattaa kulua vuosia ilman kontaktia. Sitten saan puhelun aina välillä, kun hän soittaa vaatekaapista, Lutfi kertoo.

– Viimeksi kun hän soitti minulle, hän oli Ralphs-ravintolassa Calabasissa. Kun hän lopetti puhelun, samasta numerosta soitettiin uudelleen. Soittaja oli aasialainen lääkäri, joka ei ollut uskoa, että Britney lainasi hänen puhelintaan.

Viimekuisessa oikeudenkäynnissä Spears kertoi olevansa traumatisoitunut vuosia jatkuneesta holhouksesta ja pelkäävänsä isäänsä. Jamie-isällä kerrotaan oleva tiukka kontrolli tyttärensä elämästä ja omaisuudesta. Spears ei saa esimerkiksi olla kyydissä, kun hänen miesystävänsä Sam Asghari ajaa autoa.

– Haluan vain elämäni takaisin, Spears sanoi.

Lue myös: Lähde: Britney Spearsin eksä kommentoi kylmäävästi holhouskiistaa - salassapitosopimuksesta huolimatta

Lähde: The New Yorker

Kilpailut

Uusimmat