Kuva: AOP

Kerttu Rissanen julkaisi kuvan kehostaan Selviytyjät-kuvausten jälkeen - "Ei tavoitevartaloni"

07.06.2021 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Rissanen oli yksi Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijoista. Viime viikonloppuna selvisi, että ohjelman on voittanut Kristian Heiskari.

Viime viikonloppuna selvisi, että Selviytyjät Suomi -ohjelman on voittanut Kristian Heiskari. Heiskari voitti myös Big Brotherin vuonna 2019.

Yksi Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijoista oli Salatut elämät -sarjasta tuttu Kerttu Rissanen, 25, joka julkaisi nyt Instagram-sivullaan kuvaustenjälkeisen kuvan, jonka yhteydessä kertoo, että kuukauden mittainen eräleiri kuivutti kehoa.

"Finaalijakson kunniaksi vielä fiilistelyä Selviytyjistä! EDIT: tähän alkuun vielä, tämä ei ole minun tavoitevartaloni, tämä on kuukauden niukan ruovalion jäljiltä, metsissä rämpimisen jäljiltä nälässä oleva kehoni", Rissanen kirjoittaa.

"Ekoissa kuvissa se ilta kun tipuin ja saavuin hotelliin! Reppu haisi ihan kamalalta, samoin minä! Ja Shelliltä keskellä yötä oli pakkoa hakea järjettömät mätöt, nälkä oli loppumaton. Suihkuun ois voinu jäädä asumaan", näyttelijä jatkaa. 

Rissanen myös kertoo, että palautuminen vaati hetken.

"Ekat jumpat tuntui myös aivan kuolemalta, mietin et kauan täs oikeen kestää et lihakset palaa tai palaako! Ja keholla kesti palautua normaaliin ruokarytmiin pidemmänkin aikaa. Mut kyl siin kuukauden aikana jo sitte alko jumpat taas kulkea!"

Näyttelijätyön lisäksi Rissanen toimii muun muassa kuntosali- ja joogaohjaajana.

Näet koko julkaisun alta tai tästä.

Lue myös: Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen julkaisi päivityksen sairaalapediltä - "Ihan ok olo"

Lue myös: Kerttu Rissanen julkaisi harvinaisen yhteiskuvan Sami Uotilan kanssa - "Viikonloppu oli kiva"

Kilpailut

Uusimmat