Kuva: MTV3

MTV: Ilkka Uusivuori muistelee Marja Hintikan järjestämää jättiyllätystä - "Minua huijattiin"

02.08.2021 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Viime vuonna Marja Hintikka oli yksi miehensä juontaman suosikkiohjelman kilpailijoista.

Suomalaistenkin suosioon sukeltanut arvuutteluohjelma Masked Singer Suomi palaa televisioon 28. elokuuta, kun 16 mystistä hahmoa astelee lavalle mittelöimään himoitusta palkinnosta, kultaisesta maskista

Viime kaudella koettiin useita hienoja yllätyksiä, joista yksi oli se, kun Pöllö riisui maskinsa ensimmäisenä jakson lopussa. Kaikkien yllätykseksi maskin takaa löytyi juontaja-toimittaja Marja Hintikka. Kyseessä on ohjelman juontajan Ilkka "Ile" Uusivuoren vaimo.

Uusivuori kertoi vastikään MTV:lle, että hänet pidettiin hienosti pimennossa siitä, että oma vaimo oli yksi kilpailijoista.

- Minua huijattiin myös esityksen aikana, kun huomiotani vietiin muualle. Lisäksi Marja kävi jopa esiintymispaikalla tapaamassa tuotantoa. He kyselivät tyynesti "mitä sulle kuuluu, kiva nähdä pitkästä aikaa", vaikka he olivat nähneet juuri edellisinä viikkoina studiolla ja pukuharjoituksissa. Se oli hyvin kokonaisvaltaista, Uusivuori muisteli.

Yksi perheen tyttäristä otti yllätyksen vastaan hyvin erikoisella tavalla.

- Kun Marja paljastui, meidän tyttö sanoi "ai, se ei ollutkaan kukaan", Uusivuori kertoo 3-vuotiaan kommentoineen tilannetta jopa hieman pettyneeseen sävyyn.

Uusivuori uskoo, että tuleva kausi tulee olemaan kaikkien aikojen vaikein.

- Veikkaisin, että tämä tulee olemaan kaikkien aikojen vaikein kausi. Varsinkin, jos arvailee kuten meidän etsivät, eli käytössä ovat Googlen ja sosiaalisen median sijaan ainoastaan korvat ja silmät.

Lue myös: Marja Hintikka ja Ile Uusivuori suloisessa kuvassa - parilla on romanttinen tapa viettää kesäiltoja

Lue myös: Masked Singerin paljastus löi kaikki ällikällä - panelistit ja somekansa toisen henkilön jäljillä

Lue myös: Masked Singer Suomi palaa elokuussa - katso, millaiset hahmot kilpailevat kultaisesta maskista

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat