Kuva: AOP

Scarlett Johanssonin agentti ottaa kantaa Disney-kohuun - "Aivan kuin Scarlettin täytyisi hävetä"

04.08.2021 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Viime viikolla selvisi, että Scarlett Johansson on haastanut Disneyn oikeuteen sopimusrikkomuksesta, ja Disney piti haastetta "surullisena".

Uutisoimme viime viikolla, että näyttelijä Scarlett Johansson, 36, on haastanut The Walt Disney Companyn oikeuteen sopimusrikkomuksesta. Haasteen mukaan Disneyn päätös levittää uutta Black Widow -elokuvaa on vaikuttanut valtavasti näyttelijän tuloihin ja kyse on miljoonista dollareista. Black Widow nähdään sekä teattereissa että Disney+-palvelussa.

Disney lopulta vastasi, että heidän mielestään haaste on surullinen ja tuskallinen, koska siinä ei ymmärretä koronaviruksen globaaleja vaikutuksia.

Johanssonin agentti Bryan Lourd on jyrähtänyt nyt Disneyn suuntaan ja hänen mielestään Disney väittää, että Johansson ei välittäisi koronaviruspandemiasta.

- Disney yrittää saada hänet näyttämään joltain sellaiselta, mitä Scarlett ei todellakaan ole, ja he ja minä tiedämme sen.

- Haaste laitettiin alulle, koska Disney on päättänyt rikkoa Scarlettin sopimusta. He ovat muutenkin siirtäneet tuloja niin, että ne tulevat yhä enemmän Disney+-palvelusta, jolloin näyttelijät ja muut yhteistyökumppanit eivät mahdu yhtälöön.

Lourdista oli myös outoa, että Disney ilmoitti Johanssonin palkan tiedotteessa. Palkaksi oli kerrottu 20 miljoonaa dollaria sekä lisätulot.

- Disney toi palkan esille ja aivan kuin Johanssonin pitäisi hävetä sitä, että hän on menestynyt taiteilija ja liikenainen.

Black Widow, suomeksi Musta Leski, on Marvel-maailman supersankari, joka on tuttu myös Avengers-elokuvasarjasta. Disney omistaa Marvelin.

Lue myös: Scarlett Johansson haastoi Disneyn oikeuteen - elokuvayhtiö pitää haastetta "surullisena"

Lue myös: Scarlett Johansson on raskaana - "Hänellä on laskettu aika hyvin pian"

Lähde: People

Suosittelemme

Uusimmat