Kuva: AOP

Sylvester Stallone sai yllätysroolin - mukaan tulevaan supersankarileffaan

16.11.2020 20:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Konkarinäyttelijä Sylvester Stallone nähdään tulevassa The Suicide Squad -elokuvassa. Stallonen roolihahmoa ei ole vielä kerrottu julkisuuteen.

Ohjaaja James Gunn kertoo, että konkarinäyttelijä Sylvester Stallone, 74,  on mukana tulevassa The Suicide Squad -elokuvassa. Kyseessä on jatko-osa vuonna 2016 ilmestyneelle Suicide Squad -elokuvalle, joka perustuu DC Comicsin sarjakuviin.

Stallone liittyy tähtikaartiin, johon kuuluvat jo Idris Elba, John Cena, Peter Capaldi ja Pete Davidson. Lisäksi elokuvassa nähdään Margot Robbie ja Viola Davis, jotka uusivat roolinsa vuoden 2016 elokuvasta.

Stallonen roolihahmoa ei ole kerrottu julkisuuteen.

Myös Marvelin Guardians of the Galaxy -elokuvan ohjaajana tunnettu Gunn kertoi uutisesta Instagramissa, jossa hän jakoi yhteiskuvan toimintatähden kanssa.

"Vaikka hän on ikoninen elokuvatähti, suurimmalla osalla ihmisistä ei ole mitään ideaa siitä, kuinka loistava näyttelijä tämä kaveri on", Gunn kehui Stallonea kuvatekstissä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sylvester Stallone on tunnettu useista toimintaelokuvista. Hänen merkittävimpiä töitään ovat Rocky- ja Rambo-elokuvasarjojen nimikkoroolit. Lisäksi hän on näytellyt pääosaa muun muassa suomalaisohjaaja Renny Harlinin toimintaelokuvassa Cliffhanger - kuilun partaalla.

Lue myös: Sylvester Stallone on vahvasti mukana tyttäriensä deittailuelämässä - "Miehet eivät tiedä sitä"

Lue myös: Vieläkö Rambo palaa valkokankaille? Sylvester Stallone vihjaili asiasta

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat