Kuva: Atte Malaska/Nelonen

Suurimpaan pudottajaan uusi valmentaja - yllätysnimi kohussa ryvettyneen Aki Mannisen tilalle

04.08.2021 16:45 - Roy Kokkonen

Aki Manninen sai potkut Suurimmasta pudottajasta viime keväänä syntyneen naisvihakohun myötä. Hänen tilallaan ohjelmassa nähdään monen julkkiksen personal trainerina tunnettu Jari Sorsa.

Suurimman pudottajan valmentajakaartiin tulee muutoksia sarjan uudelle kaudelle, tiedottaa Nelonen.

Janni Hussi jatkaa toisena valmentajana, mutta viime keväänä kohussa ryvettyneen Aki Mannisen tilalla nähdään personal trainer Jari Sorsa. Lisäksi ohjelman juontaja vaihtuu uudelle kaudelle. Aiemmin sarjaa on juontanut Riku Nieminen, nyt ohjat ottaa Anni Hautala.

Manninen joutui viime keväänä kohun keskelle Selviytyjät Suomi Extra -ohjelmassa. Hänen laukomiaan kommentteja ohjelmassa pidettiin naisvihamielisinä.

Manninen sanoi ohjelmassa, että leirin naiset olivat "kieroja kuin korkkiruuvit" ja viittasi heihin "leidien kiiltokuvien vaihtokerhona". Manninen kertoi potkuistaan jo huhtikuussa Iltalehdelle.

Monen julkkiksen personal trainer

Jari Sorsa on valmentanut vuosien saatossa niin kilpaurheilijoita kuin kuntoliikkujia. Hänet tunnetaan myös monen julkisuuden henkilön personal trainerina. 

Tulen motivoimaan osallistujia monipuolisilla treeneillä ja vaihtelevilla ruokavaihtoehdoilla sekä haastamaan heitä menemään oman mukavuusalueensa ulkopuolelle, samalla kannustaen ja rohkaisten heitä eteenpäin. Luulen, että minun positiivinen asenteeni auttaa osallistujia vaikeina hetkinä jaksamaan, Sorsa kertoo tiedotteessa.

Suurimman pudottajan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä ja se nähdään ensi vuonna Nelosella. Viisi viikkoa kestävä kuntoleiri tuo yhteen joukon ihmisiä hyvin erilaisista taustoista, joita kaikkia kuitenkin yhdistää palava halu muuttaa elämäntapojaan.

Lue myös: IL: Kohussa ryvettyneelle Aki Manniselle potkut Suurimmasta pudottajasta: "Menee aika rumaksi"

Lue myös: Aki Manninen kommentoi Selviytyjät-kohua podcastissa: "Vanilja ei kiinnosta ketään"

Kilpailut

Uusimmat