Kuva: AOP

Harryn ja Meghanin Lilibet-tytöstä ensimmäinen vilaus? Lapset pysyneet visusti poissa julkisuudesta

05.08.2021 16:45 - Roy Kokkonen

Harry ja Meghan ovat vaalineet kesäkuussa syntyneen Lilibet-tyttärensä yksityisyyttä tiukasti. Pienokaisesta ei ole nähty vilaustakaan julkisuudessa ennen Meghanin syntymäpäivävideota.

Herttuatar Meghan täytti 40 vuotta keskiviikkona 4. elokuuta. Juhlistaakseen syntymäpäiväänsä Meghan julkaisi videon, jolla hän mainostaa uutta Archewell-järjestön hyväntekeväisyyskampanjaa. 

Videolla hän soittaa puhuu koomikko Melissa McCarthylle videopuhelun välityksellä. Tarkkasilmäiset katsojat ovat huomanneet, että videolla on nähtävissä myös vilaus Meghanin ja prinssi Harryn, 36, vastasyntyneestä Lilibet-tyttärestä.

Videon voi katsoa täältä.

Silmänräpäyksen kestävässä kohdassa kamera kuvaa Meghanin työpöytää, jossa on nähtävissä valokuva Harrysta ja Lilibetistä. 

4. kesäkuuta syntyneestä tyttärestä ei ole jaettu ennen kuvia julkisuuteen. Sussexin herttuapari on pitänyt myös Archie-poikansa, 2, visusti julkisuudelta piilossa sen jälkeen, kun he jättivät kuninkaalliset edustustehtävät ja muuttivat Yhdysvaltoihin. Viimeisin kuva hänestä on julkaistu toukokuussa, eikä siinäkään näkynyt pojan kasvoja.

Lue myös: Nimikohun uusi käänne: Harry ja Meghan varasivat verkkotunnuksen tytön nimissä jo ennen syntymää

Lue myös: Harryn ja Meghanin tyttären nimikohu paisuu - uhkaavat BBC:tä oikeustoimilla

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat