Kuva: AOP

Kanye Westin keikalla odotti todellinen yllätys: Kuuntelijoille tarjottiin koronarokotteita

07.08.2021 12:15 - Bauer Media

Kanye West järjesti uuden kuuntelutilaisuuden DONDA-albumilleen.

Uutta DONDA-albumiaan viimeistelevä Kanye West, 44, on järjestänyt jälleen uuden kuuntelutilaisuuden albumille Atlantan Mercedes-Benz Stadiumilla. West järjesti ensimmäisen kuuntelutilaisuuden kaksi viikkoa sitten, kun albumin oli määrä tulla julki. Albumin julkaisua kuitenkin lykättiin ja West asettautui stadionille asumaan siksi aikaa, kun hän saisi albumin valmiiksi.

Stadionille saapui NME-sivuston mukaan yli 42 000 fania kuuntelemaan Westin tuoreimman albumin kappaleita. Keikkaa ennen paljastettiin, että stadionilla on keikan kuuntelun lisäksi myös mahdollisuus rokottautua koronavirusta vastaan. Stadionin Twitter-päivityksestä voi ymmärtää, että rokotteet ovat olleet ilmaisia keikan kuuntelijoille.

Rokotusmahdollisuus konsertin aikana voi tulla yllätyksenä, sillä Kanye on aiemmin ilmaissut olevansa epäileväinen koronarokotteen suhteen.

- Niin monet lapsistamme rokotetaan ja he halvaantuvat... joten kun he sanovat, että selviämme tästä viruksesta rokotteella, olen hyvin varovainen. Se on paholaisen merkki, West on kommentoinut Forbes-lehden haastattelussa aiemmin.

Lue myös: Jason Momoa kritisoi toimittajaa, joka toi esille Game of Thronesin kohtauksen: "Inhottavaa"

Lue myös: Harry Potter -näyttelijällä oli "lisäkiloja" viimeisessä elokuvassa - muistelee järkyttävää tilannetta, joka siitä seurasi

Lue myös: Jennifer Lopezin eksä julkaisi toukokuussa kuvan, joka sekoitti somen - kertoo nyt mistä oli kyse

Lähde: NME, Forbes

Kilpailut

Uusimmat