Kuva: AOP

Brian May suunnittelee Bohemian Rhapsody -elokuvalle jatko-osaa - toteutumiselle yksi tarkka ehto

09.08.2021 15:15 - Roy Kokkonen

Vuonna 2018 ilmestynyt Queen-elokuva Bohemian Rhapsody voitti neljä Oscaria.

Legendaarisen Queen-yhtyeen kitaristi Brian May, 74, kertoo suunnittelevansa jatko-osaa vuonna 2018 ilmestyneelle Bohemian Rhapsody -elokuvalle. Asiasta uutisoi brittitabloidi The Sun.

Neljä Oscar-palkintoa voittanut Bohemian Rhapsody kertoo Queen-yhtyeen ja sen laulajan Freddie Mercuryn vaiheista. 

– Kyllä me olemme katsoneet ideoita. Elokuvaa on vaikea jatkaa, koska kukaan meistä ei olisi arvannut, kuinka massiivinen siitä tuli, May paljasti Instagramissa pidetyssä livelähetyksessä.

Mayn mukaan jatko-osa on mahdollinen, mutta sitä varten tarvittaisiin loistava käsikirjoitus.

– Sen kehittämiseen menee hetki.

Rami Malek voitti parhaan miespääosan Oscarin Freddie Mercuryn roolista elokuvassa Bohemian Rhapsody. (kuva: All over press)

Spekulaatiot jatko-osasta alkoivat käytännössä heti Bohemian Rhapsodyn ilmestymisen jälkeen. Siinä ei kuvattu Freddie Mercuryn viimeisiä vaiheita. Mercury kuoli 45-vuotiaana aidsin heikentämänä vuonna 1991.

Mercuryn pitkäaikainen ystävä ja henkivartija Peter Freestone antoi taustatietoja elokuvaa varten ja oli mukana valvomassa, että se esitti Mercuryn elämän totuudenmukaisena. Hän kommentoi vuonna 2019, että ei toivo elokuvalle jatkoa.

– Mitä tahansa siihen elokuvaan laitettaisiinkin, siinä näytettäisiin 20 minuuttia tai puoli tuntia, kun Freddie tekee kuolemaa. En usko, että kenenkään pitäisi nähdä sitä, Freestone sanoi NME-lehdelle. 

Lue myös: Freddie Mercuryn ystävä vetoaa, jotta Bohemian Rhapsodysta ei tehdä jatko-osaa - ymmärrettävä syy

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat