Kuva: Milena Raappana

Mira Luoti haluaa pysyä muusikkoeksänsä kanssa ystävänä: "Jos näemme tuolla bäkkäreillä..."

10.08.2021 11:15 - Iiro Myllymäki

Mira Luodin mielestä ex-kumppanit voivat hyvin jäädä ystäviksi keskenään.

Laulaja Mira Luoti, 43, kertoo Sadun sunnuntaivieras -podcastin haastattelussa, että hänen mielestään ex-kumppanit voivat hyvin jäädä ystäviksi keskenään.

- Aika aina parantaa. Sen takia sen ihmisen kanssa on ollut, että hänessä on jotain niin hyvää, että hänen kanssaan on halunnut olla. Miksipä ei hänen kanssaan jatkaisi ystävyyttä, vaikka parisuhde ei toimisikaan? Eihän se ihan aina näin helposti mene, Luoti sanoo Satu Kotosen haastattelussa.

Eron jälkeen ystävyyden saavuttaminen saattaa Luodin mukaan vaatia ajatustyötä ja ”keskittymistä olennaiseen”.

- Eihän sitä ole pakko olla mikään paras ystävä, mutta kyllä se aina elämää helpottaa, että pystyy tulemaan toimeen, Luoti sanoo.

Mira Luoti viittaa haastattelussa eroonsa samalla alalla työskentelevän kumppanin kanssa. Oletettavasti nainen viittaa tällä Happoradio-kitaristi Mika ”AH” Haapasaloon, jonka kanssa hänellä on yksi yhteinen lapsi.

- Olemme kuitenkin samalla alalla, ja minusta on hirveän tärkeää, että jos näemme jossain tuolla bäkkäreillä, niin on hyvä meininki. Hän on loistava soittaja. Soittelemme aina silloin tällöin kuulumisia. Ei se ole sen kummempaa, Luoti sanoo.

Mira Luoti kertoo Sadun sunnuntaivieras -haastattelussa myös muun muassa uran ja äitiyden yhteensovittamisesta sekä työskentelystään Mökkitie Records -levy-yhtiön artistina. Nainen on julkaissut uuden levytyssopimuksensa alaisuudessa kaksi kappaletta, joista viimeisin, Paperinuket, julkaistiin kesäkuussa. Koko haastattelun pääset kuuntelemaan Podplay-palvelusta tästä linkistä.

Lue myös: Mira Luodin kohtaamat ennakkoluulot eivät vastaa todellisuutta: "Osoittaudun monelle tylsäksi"

Lue myös: Mira Luoti julkaisi harvinaisen yhteiskuvan tyttärensä kanssa - katso suloinen otos

Voice.fi ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat