Kuva: AOP

Onko Britney Spears vihdoin lähellä vapautumista holhouksesta? "Kun aika on oikea"

13.08.2021 09:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Spears on ollut isänsä holhouksen alla 13 vuotta.

Pop-tähti Britney Spearsin, 39, 13 vuotta jatkunut holhoustilanne on puhuttanut mediassa viime kuukausina paljon. Spears on avautunut siitä, kuinka hänen holhoojana toimiva isänsä, Jamie Spears on päättänyt hänen raha-asioistaan ja muun muassa lasten hankkimisestaan. Nyt Spears voi kuitenkin olla lähempänä vapautumista holhouksen alta kuin ehkä koskaan.

Spearsin isä on on oikeudessa käsitellyissä dokumenteissa kommentoinut olevansa valmis luopumaan holhoojuudestaan - vaikka se ei välttämättä tapahdu ihan heti.

"Herra Spears on halukas luopumaan holhoojuudesta, kun aika on oikea", kerrottiin uusimmissa dokumenteissa oikeusjuttuun liittyen. 

Oikeudessa Spearsin isän lakimies puolusti, että isä ryhtyi holhoojaksi vain suojellakseen ja tukeakseen mielenterveysongelmista kärsinyttä tytärtään. Isää puolustavissa dokumenteissa myös kyseenalaistettiin se, onko laulajan edun mukaista päästä holhouksen alta ja onko hän kykeneväinen huolehtimaan itsestään.

Aiemmin Spearsin oma lakimies allekirjoitti vetoomuksen, jotta Spearsin isä väistyisi ja muusikon talousasioita ryhtyisi hoitamaan Jason Rubin.

Vaikka päätöstä isän vetäytymisestä tehtävästä ei vielä olekaan, Spearsin äidin edustaja kommentoi tämänkin olevan jo itsessään edistysaskel.

- Tämä on merkittävä voitto Britney Spearsille ja jälleen uusi askel kohti oikeutta. 

Aiemmin Spearsia ovat asettuneet tukemaan monet muut julkisuuden henkilöt ja pop-tähden vapautumisesta on kampanjoitu aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: "En ole vielä lähelläkään" - Britney Spears vihjaa, etteivät paljastukset holhoustilanteesta lopu tähän

Lue myös: Myös Madonna puolustaa Britney Spearsia - "Antakaa tälle naiselle hänen elämänsä takaisin"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat