Kuva: AOP

Johnny Deppin haastavalle vuodelle ei vielä näy loppua - uskoo Hollywoodin boikotoivan häntä

16.08.2021 11:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Depp uskoo uusimman elokuvansa olevan boikotissa.

Näyttelijä Johnny Depp, 58, kertoo The Sunday Timesin haastattelussa, että uskoo Hollywoodin boikotoivan häntä. Väitteellään Depp viittaa siihen, että hänen uusinta elokuvaansa Minamataa ei ole vieläkään julkaistu Yhdysvalloissa. Elokuva sai ensi-iltansa Berliinin kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla jo helmikuussa 2021. 

- Jotkin elokuvat koskettavat ihmisiä. Ja tämä vaikuttaa niihin, jotka ovat Minamatassa ja ovat kokeneet samanlaisia asioita. Ja Hollywood boikotoi sitä minun takiani? Yhden miehen, yhden sotkuisessa tilanteessa viime vuosien ajan olleen näyttelijän takia? Depp pohtii.

Depp viittaa sotkuisella tilanteella muun muassa siihen, kuinka hänen ex-vaimonsa Amber Heard, 35, vuonna 2016 syytti Deppiä kotiväkivallasta. Pari erosi, mutta selvitti asian ilman oikeutta. Sittemmin Depp kävi oikeutta kuitenkin kunnianloukkauksesta, kun The Sun nimitti häntä jutussaan vaimonhakkaajaksi. Depp hävisi oikeusjutun maaliskuussa 2021. 

Myös elokuvan ohjaaja Andrew Levitas oli pettynyt, että kansainvälisesti menestynyt ja tärkeää aiheutta käsittelevä elokuva on haudattu Yhdysvalloissa liittyen näyttelijän henkilökohtaiseen elämään. Elokuva kertoo todellisuudessakin tapahtuneen laajan elohopeamyrkytyksen vaikutuksista Japanissa sijaitsevan Minamatan kaupungin asukkaisiin.

- Me katsoimme heitä silmiin ja lupasimme, että elokuva on kunnioittava, Depp kuvailee elokuvaa.

Lue myös: Johnny Deppia sai nimittää vaimonhakkaajaksi - brittioikeus eväsi valitusoikeuden asiasta

Lue myös: Potkut saanut Johnny Depp: "Vuosi on ollut monelle todella rankka"

Lähde: Insider

Uusimmat