Kuva: All Over Press

Potkut saanut Johnny Depp: "Vuosi on ollut monelle todella rankka"

29.12.2020 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Deppia ovat piinanneet koronapandemian lisäksi muun muassa potkut sekä oikeudenkäynnit.

Näyttelijä Johnny Depp, 57, julkaisi Instagram-sivullaan mustavalkokuvan, jonka yhteydessä kertoi, että kuluva vuosi on ollut kaikille rankka. Tänä vuonna varsinkin koronapandemia on piinannut miljoonia ihmisiä.

"Tämä vuosi on ollut monelle todella rankka. Paremmat ajat ovat kuitenkin edessä. Hyvää lomaa kaikille! Rakkauteni ja kunnioitukseni kuuluvat teille kaikille", Depp kirjoittaa julkaisutekstissä.

Näet julkaisun alta tai tästä.

Deppille kuluva vuosi on tuonut mukanaan koronan lisäksi muitakin asioita. Hän muun muassa joutui jättämään Ihmeotukset-elokuvasarjan, kun hän oli hävinnyt oikeudessa The Sun -lehteä vastaan. Oikeudenkäynti liittyi The Sunin uutisointiin Deppin ja hänen ex-vaimonsa Amber Heardin oikeusjupakasta, ja oikeudessa todettiin, että The Sunilla on ollut perusteet kutsua Deppiä ”vaimonhakkaajaksi”.

Heard ja Depp taistelevat myös toisiaan vastaan oikeudessa.  Depp haastoi Heardin keväällä 2019 oikeuteen peräti 50 miljoonasta dollarista, eli noin 44 miljoonasta eurosta. Depp muun muassa syyttää Heardia siitä, että hän on liannut miestä julkisesti, ja tämä on vaikuttanut miesnäyttelijän elinkeinoon negatiivisesti.

Lue myös: Johnny Deppin korvannut Mads Mikkelsen olisi valmis soittamaan Deppille - "Olemme tavanneet kerran"

Lue myös: Tanskalaisnäyttelijä sai Johnny Deppin velhoroolin - kommentoi nyt tilannetta

Lue myös: Johnny Depp saa täyden palkan potkuista huolimatta - "Yleinen käytäntö"

Uusimmat