Kuva: AOP

Alex Rodriguez kommentoi ensimmäistä kertaa eroaan Jennifer Lopezista

18.08.2021 17:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Rodriguez sanoo olevansa kiitollinen suhteesta.

Entinen baseball-pelaaja Alex Rodriguez, 46, on ensimmäistä kertaa puhunut julkisuudessa erostaan Jennifer Lopezista, 52. Mies kertoo olevansa kiitollinen viimeisimmistä viidestä vuodesta.

- Minulla oli viisi vuotta upeaa elämää ja kumppanuutta, ja myös minun tyttäreni oppivat paljon. Nyt meillä on mahdollisuus ottaa kaikki tuo, mennä eteenpäin ja todeta, että olemme kiitollisia viimeisimmistä viidestä vuodesta. On mietittävä, miten voimme tehdä seuraavista viidestä vuodesta vielä paremmat hyödyntäen kaikkea, minkä olemme oppineet, Rodriguez kertoo Entertainment Tonightin haastattelussa.

Rodriguez sanoo voivansa hyvin ja keskittyvänsä positiivisiin asioihin elämässään. Miehellä on 16- ja 13-vuotiaat tyttäret aiemmasta suhteestaan. Rodriguez ja Lopez ehtivät olla kihloissa noin kahden vuoden ajan ennen eroaan. Sisäpiirin lähteiden mukaan ero tapahtui Lopezin aloitteesta eikä Lopez enää kyennyt täysin luottamaan Rodrigueziin eikä uskonut suhteeseen jäämisen olevan hänelle paras ratkaisu. Kaksikko ilmoitti erostaan huhtikuussa.

Lopez on eron jälkeen palannut yhteen ex-kihlattunsa Ben Affleckin, 49, kanssa. Uutisoimme hiljattain, että Lopez oli poistanut Instagram-tililtään kaikki kuvat Rodriguezista ja myös lakannut seuraamasta tätä palvelussa. Rodriguezin puolestaan kerrotaan edelleen seuraavan Lopezia, eikä mies myöskään ole poistanut parin yhteiskuvia somesta.

Lue myös: Jennifer Lopez poisti ex-kumppaninsa kuvat Instagramista - Alex Rodriguez toimii toisin

Lue myös: Jennifer Lopezin eksä juhli Ben Affleckin eksän kanssa - lähde kiistää romanssihuhut

Lähteet: Yahoo, Popsugar

Uusimmat